Σωτήρχος: «Πίσω από τους τρεις ο Ολυμπιακός»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τοποθετεί την ομάδα του πίσω από ΑΕΚ, ΠΑΟ και Μαρκόπουλο, για το πρωτάθλημα που ξεκινάει το Σάββατο (22/10).

Σε μια χρονιά δύσκολη οικονομικά, ο Ολυμπιακός μπαίνει στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών με μία ξένη μείον, καθώς οι Σίμανιτς και Νοσέκοβα θα συνθέσουν το δίδυμο της… μη

ελληνικής ενίσχυσης για τις «ερυθρόλευκες».

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Τέλης Σωτήρχος, που άφησε τον Πανιώνιο για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Νικολάκη, μιλάει στο Onsports για τα φαβορί και τους στόχους του Ολυμπιακού: «Φαβορί για τον τίτλο είναι η ΑΕΚ, θα την κοντράρουν στα ίσια ο Παναθηναϊκός, που με τις τρεις ξένες θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και λιγότερο το Μαρκόπουλο.

Και πέρυσι βέβαια η ΑΕΚ ξεκίνησε ως φαβορί, αλλά ο Παναθηναϊκός στο τέλος έκανε την έκπληξη και από 6ος στον α’ γύρο πήρε πάλι το πρωτάθλημα. Εμείς υπολειπόμαστε στις ξένες, καθώς έχουμε μία λιγότερη από τους αντιπάλους μας. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει δύσκολα απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά στα ίσια τους άλλους δύο».

Σχετικά με την ποιότητα του πρωταθλήματος, ο Σωτήρχος σχολιάζει: «Πιστεύω ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά ποιοτικά το πρωτάθλημα δε θα είναι τόσο καλό. Θεωρώ θετικό το ότι θα παίξουν αρκετές Ελληνίδες αθλήτριες, οι οποίες αυτή τη φορά θα έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.

Τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων θα έχουν ως αποτέλεσμα να μικρύνει η ψαλίδα μεταξύ τους, αλλά η ποιότητα θα είναι πολύ μικρότερη, κάτι που εξαρτάται και από το επίπεδο των ξένων αθλητριών. Το σύστημα είναι καλύτερο από πέρυσι, αλλά θα προτιμούσα να παίρνεις τη βαθμολογία μαζί σου και να γίνονται πλέι οφ».

Αναφερόμενος στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού με αντίπαλο το φιλόδοξο Μαρκόπουλο, το Σάββατο (22/10) στο κλειστό του Ρέντη, ο προπονητής του Ολυμπιακού τονίζει: «Το Μαρκόπουλο έχει φέτος στόχο να φτάσει στον τελικό και για μας πρόκληση να παίζουμε με φιλόδοξους αντιπάλους. Εξάλλου, είναι γνωστό ότι οι πρεμιέρες κρύβουν πάντα εκπλήξεις».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα