Σοβαρός για το... αήττητο ο Παμβοχαϊκός

Ο Παμβοχαϊκός υποδέχεται την Κηφισιά το Σάββατο (5/11) στις 7μ.μ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και όσο κι αν κρατούν χαμηλούς τόνους στο Βραχάτι έχουν στόχο να διατηρήσουν το αήττητο που θα δώσει άλλο «αέρα» στους νεοφώτιστους.

Με μεγάλο άσο στο μανίκι του τον κόσμο του Βραχατίου, ο Παμβοχαϊκός θα αναζητήσει τη δεύτερη εντός νίκη μετά το θρίαμβο με τον Παναθηναϊκό και την τέταρτη σερί στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Κηφισιά που μεσοβδόμαδα έδωσε ένα ακόμα φιλικό και προέρχεται από δυο ήττες θα προσπαθήσει να κάνει τη «ζημιά» στους νεοφώτιστους.

«Κομβικό

παιχνίδι»

«Σίγουρα έχουμε κάνει μια πολύ καλή εκκίνηση, ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε σ' αυτό και ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Κι είναι ένα παιχνίδι κομβικό, καθώς εφόσον κερδίσουμε, οι βαθμοί αυτοί θα μας δώσουν άλλον αέρα για τη συνέχεια», τόνισε ο Νίκος Καραγιάνης ενώ κρατώντας χαμηλά τους τόνους συνέχισε:

«Δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα και χρειαζόμαστε όσο περισσότερους βαθμούς. Δεν λέω, έχουμε καλή ομάδα, αλλά κι ο ΑΟΚ είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και θα χρειαστεί να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας».

«Φαβορί ο Παμβοχαϊκός»

Στην αντίπερα όχθη, με πιο σταράτα λόγια ο Θεόκλητος Καριπίδης υποστήριξε: «Παρόλο που στον Παμβοχαϊκό δεν αποδέχονται τον τίτλο του φαβορί θα πρέπει να τους τον αποδώσουμε, γιατί δείχνει να έχει μια πολύ καλή ομάδα και δυνατή έδρα και ρεαλιστικά είμαστε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους», ενώ κατέληξε, λέγοντας:

«Αγωνιστικά είμαστε καλά και το σίγουρο είναι ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι απ' ότι στον αγώνα με τον Φοίνικα, αλλά κι ο Παμβοχαϊκός θα έχει κεκτημένη ταχύτητα από τα καλά αποτελέσματα που έχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα