Σπανός: «Φτιάχνουμε τις δικές μας γενιές φιλάθλων»

15:17 8/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, τόνισε πως η ομάδα του Περιστερίου δημιουργεί τις δικές της γενιές φιλάθλων, ενώ σχολίασε και την πιθανότητα να εμπλακεί με την ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άντρας του Ατρόμητου, μίλησε στο Present Days για την πορεία της ομάδας του Περιστερίου την φετινή σεζόν, για την «χημεία» που έχει αναπτυχθεί με τον Γιώργο Δώνη αλλά και για το ενδεχόμενο να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ατρόμητου:

H

φετινή σεζόν είναι βγαλμένη από τα ωραιότερα όνειρα σας για τον Ατρόμητο;

Αυτό θα το δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Από το καλοκαίρι, είχαμε θέσει ως στόχο να βγούμε στην Ευρώπη, είτε μέσω του κυπέλλου, είτε μέσω του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής σαφώς κι έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία κι ευελπιστώ και στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος να παρουσιάσει η ομάδα το ίδιο καλό πρόσωπο, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είστε ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, με βάση την προσπάθεια που κάνετε όλα αυτά τα χρόνια;

Ο Ατρόμητος πριν έξι χρόνια, οπότε έγινε η συγχώνευση, ήταν μια ομάδα που είχε πάρει την κατιούσα, ο κόσμος είχε απομακρυνθεί και πάρα πολύ λίγοι είχαν μείνει δίπλα της. Θεωρώ ότι έχει γίνει μια σοβαρή προσπάθεια αυτά τα χρόνια και με τα σχολεία της περιοχής... Γιατί ο Ατρόμητος έχει την ατυχία να βρίσκεται γεωγραφικά σε ένα χώρο στον οποίο υπάρχουν οι τρεις μεγάλες ομάδες του ΠΟΚ. Σιγά - σιγά, όμως, φτιάχνουμε τις δικές μας γενιές φιλάθλων. Ήδη έχουμε ένα μέσο όρο περίπου 3.000 κόσμου που έρχονται στο γήπεδο.

Σίγουρα δεν είναι αυτό που προσδοκούμε, γιατί ο Δήμος Περιστερίου είναι από τους μεγαλύτερους της χώρας -μια μεγάλη δεξαμενή φιλάθλων- αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος, βλέποντας ότι γίνεται μια δουλειά πολύ σοβαρή κι ότι κάθε χρόνο η ομάδα προοδεύει, στο μέλλον θα δείξει ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση. Κακά τα ψέματα, άλλωστε, ο κόσμος δίνει σε μια ομάδα και μια ιδιαίτερη δυναμική.

Μετά το επιτυχημένο, όπως αποδείχθηκε, εγχείρημα της συγχώνευσης, δεχτήκατε καμία κρούση για κάποια νέα;

Μετά, όχι. Τότε, ναι. Είχα δεχτεί αρκετές κι από μεγάλες ομάδες, το ’05.

Μεγάλες, δηλαδή;

Υπήρχαν ομάδες που είχαν προβλήματα. Καλό είναι να μην τις αναφέρουμε τώρα, γιατί δεν έχει καμία σημασία… Υπήρχε κι ομάδα της Θεσσαλονίκης, τότε, από την οποία υπήρχε κρούση, αλλά κι άλλες. Αποφασίσαμε τότε, να πάμε στο Περιστέρι, όπου βρήκαμε και μια πολύ καλή χημεία, με τον Δήμαρχο, τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Παλιότερα είχε εμπλακεί το όνομα σας και για τα διοικητικά της ΑΕΚ…

Αυτό ήταν πολύ παλιά. Όταν ακόμα η ΑΕΚ ήταν στην ΕΝΙΚ. Είχε γίνει μια επαφή με την οικογένεια μου, αλλά οι συνθήκες - ήταν προ του άρθρου 44 η κουβέντα- δεν ήταν οι κατάλληλες. Η ομάδα είχε πάρα πολλά χρέη και ήταν πολύ παρακινδυνευμένο να μπλέξεις. Γιατί το θέμα δεν είναι να πας απλά κάπου, αλλά να πετύχεις - να προσφέρεις.

Με δεδομένο ότι και τώρα αναζητείται διοικητική σιγουριά στην ΑΕΚ, το ενδεχόμενο αυτό θα σας απασχολούσε ξανά;

Keywords
Τυχαία Θέματα