Σπανός: «Καθοριστικά τα ματς με την ΑΕΚ»

14:57 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Καθοριστικά για το μέλλον του Ατρομήτου στα play offs χαρακτήρισε τα δύο ματς με την ΑΕΚ που ακολουθούν ο Γιώργος Σπανός, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου παραχώρησε δηλώσεις στον Libero και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο γκολ

του Μήτρογλου που αμφισβητήθηκε, στον Γιώργο Δώνη και την παραμονή του, ενώ δεν παρέλειψε να καυτηριάσει τη συμπεριφορά του Λάζλο Μπόλονι.

«Οταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου, στόχο πρέπει να έχεις πάντα το να νικήσεις. Υπό αυτή την έννοια, το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό, αλλά μπροστά μας υπάρχουν τέσσερα ματς ακόμα. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε την τελευταία θέση που επισπεύδει την έναρξη της προετοιμασίας. Τα δύο ματς με την ΑΕΚ είναι καθοριστικά. Στο χθεσινό παιχνίδι, ο Ατρόμητος είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα και ο ΠΑΟΚ έπαιζε πίσω από την μπάλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Σαν φίλαθλος σχολιάζοντας το παιχνίδι, θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα ποιοτικό ρόστερ και θα μπορούσε να έχει μια πιο επιθετική προσέγγιση στο παιχνίδι. Σαν μεγάλη ομάδα που είναι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να παίζει πιο επιθετικά αλλά καταλαβαίνω ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, μετράνε οι βαθμοί και όλα κρίνονται από το τελικό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο Σπανός και στη συνέχεια δήλωσε:

Για τα παράπονα του ΠΑΟΚ στο γκολ του Μήτρογλου:

«Το βράδυ που επέστρεψα σπίτι, είδα την φάση και μπορώ να πω ότι ο Μήτρογλου είναι στην ίδια ευθεία με τον Έτο. Είδα την φάση, τις γραμμές κτλ, ήταν μια πολύ οριακή φάση και αν ήταν off-side μιλάμε για 1-2 πόντους διαφορά, σε τέτοιες περιπτώσεις η αμφισβήτηση είναι υπέρ του επιτιθέμενου»

Για κάποιες εντάσεις που παρατηρήθηκαν στις εξέδρες:

«Είχαμε μια μικρή ένταση και η διοίκηση του Ατρόμητου έτρεξε να προλάβει και να λήξει την παρεξήγηση. Συμβαίνουν αυτά, δεν έγινε κάτι πολύ μεγάλο, ρωτήστε και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ήταν στην κερκίδα. Πάντως πρέπει να πω ότι οι διαιτητές είναι πολύ ελαστικοί με τον κ. Μπόλονι, πολλά πράγματα που έκανε χθες δεν αρμόζουν σε έναν προπονητή μιας μεγάλης ομάδας και του χαρίστηκαν οι διαιτητές.

Ήταν συνέχεια σε διάλογο με την κερκίδα, τους έδινε το χέρι, μάζευε συνέχεια πλαστικά ποτήρια και τα πήγαινε στο 4ο διαιτητή. Στην Τούμπα πετάνε νιπτήρες αλλά εμείς στον Ατρόμητο δεν έχουμε κόντρα με κανένα, είμαστε μόνο αντίπαλοι με όλους για 90 λεπτά, όσο διαρκεί ο αγώνας. Γνωρίζω πάντως ότι όλοι έχουμε τις στιγμές μας, και ο προπονητής ο δικός μας στο παρελθόν και εγώ ο ίδιος, κάναμε πράγματα που χάλασαν αρκετά την εικόνα μας»

Για την παραμονή του Δώνη:

«Έχουμε συζητήσει με τον κ. Δώνη και του κάναμε την πρόταση μας, πιστεύω ότι μέχρι το τέλος των play-off θα μας έχει δώσει την απάντηση του. Δεν φοβάμαι τίποτε, ο κ. Δώνης είναι μαζί μας 3 χρόνια ήδη, έχει προσφέρει στην ομάδα αλλά και η ομάδα του έχει προσφέρει πολλά. Εμείς θέλουμε να παραμείνει, έχουμε κάνει πρόταση και περιμένουμε την απάντηση του».

Για τη σεζόν του Ατρομήτου:

«Η χρονιά δεν είναι πετυχ

Keywords
Τυχαία Θέματα