Στα χέρια με συμπαίκτες του ο Μπέκαμ

17:42 2/4/2012 - Πηγή: OnSports

Δεν συγκράτησε τα νεύρα του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην αναμέτρηση των Λος Άντζελες Γκάλαξι με τους Νιού Ίνγκλαντ και ήρθε στα χέρια με τους συμπαίκτες του.

Δεν πήγαινε καλά η αναμέτρηση των Λος Άντζελες Γκάλαξι με τους Νιού Ίνγκλαντ για το Αμερικάνικο πρωτάθλημα και στο ημίχρονο της αναμέτρησης, τα νεύρα των παικτών της ομάδας του Μπρους Αρίνα, ήταν αρκετά, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να έρχεται σε αντιπαράθεση με τους Μαρσέλο Σάρβας και Σον Φράνκλιν. Ο τεχνικός του συλλόγου έκανε αλλαγή τους δύο από αυτούς (Μπέκαμ, Σάρβας) θέλοντας όμως να υποβαθμίσει το γεγονός.

«Ήταν καθαρά απόφαση τακτικής. Το κέντρο μας χρειαζόταν αλλαγές. Είμαι σίγουρος ότι ο Ντέιβιντ δεν χάρηκε με αυτό, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα ήταν ότι 11 παίκτες από την Νιού Ίνγκλαντ αγωνίζονταν πολύ καλύτερα από τους 11 παίκτες των Γκάλαξι. Δεν μπορούσα να κάνω αλλαγή και τους 11 παίκτες κι αυτό ακριβώς είπα στην ομάδα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Αν είχα 11 αλλαγές, θα το σκεφτόμουν», είπε ο τεχνικός της ομάδας, Μπρους Αρίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα