Στα χέρια του Δαλούκα η Νίκη!

09:16 8/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Γιώργος Δαλούκας απέκτησε το 58% της Νίκης Βόλου και επισήμως, όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Ο νυν μεγαλομέτοχος της Νίκης έχει στα χέρια του το 58%, έπειτα από συνάντηση που έγινε το Σάββατο (07/01) στην Αθήνα μεταξύ του Στράτου Γιδόπουλου και του μετόχου Γιώργου Βαλαχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βαλαχή, Χρόνη, Γιδόπουλου:
«Σε συνάντηση που έγινε το Σάββατο (07/01/012) στην Αθήνα μεταξύ του μεγαλομετόχου κ. Γιδόπουλου και του μετόχου

κ. Βαλαχή, ο οποίος εκπροσώπησε και τον μέτοχο κ. Χρόνη και παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κ. Ιωαννίδη και μέσα σε άριστο κλίμα, με γνώμονα μόνο το συμφέρον της ιστορικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, αποφασίστηκε η μεταβίβαση ποσοστού 58% των μετοχών της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στον κ. Γεώργιο Δαλούκα του Αλεξάνδρου, αντί του συμβολικού ποσού του 1 ευρώ.

Ήδη δόθηκε εντολή στον νομικό κ. Μπάϊμπα να ετοιμάσει το προσύμφωνο της μεταβίβασης των μετοχών και μέσα σε λίγες ημέρες θα υπογραφούν και τα οριστικά συμβόλαια. Οι μέτοχοι εύχονται καλή επιτυχία στον νέο ιδιοκτήτη και περιμένουν κι αυτοί, όπως και οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας, να μάθουν και τα υπόλοιπα ονόματα των συνιδιοκτητών. Ο κ. Ευστράτιος Γιδόπουλος όπως του ζητήθηκε μεταβίβασε το 27% που άνηκε στον κ. Βασίλη Γιδόπουλο, στον κ. Ιάκωβο Μιχαλόπουλο και στην κα. Σπυριδούλα Κοφινά, μέλη της οικογενείας του κ. Ευστράτιου Γιδόπουλου.

Το ίδιο έπραξαν και οι κκ Βαλαχής, Χρόνης, που μεταβίβασαν το 31% των «κυανόλευκων» μετοχών. Έτσι τελειώνει η διοικητική αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών και πλέον η ομάδα απερίσπαστη μπορεί να διεκδικήσει τον στόχο της ανόδου.

Με εκτίμηση
Ευστράτιος Γιδόπουλος
Κωνσταντίνος Χρόνης
Γεώργιος Βαλαχής».

Δήλωση έκανε και ο Δημήτρης Ιωαννίδης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
«Με μεγάλη μου χαρά δηλώνω ότι όλη η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών έλαβε τέλος! Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον νέο ιδιοκτήτη κ. Γεώργιο Δαλούκα, όπως και στη μεγάλη μας ομάδα... Θα είμαι δίπλα στην προσπάθεια αυτή, όπως και όλος ο υπέροχος κόσμος μας, τον οποίο ευχαριστώ για την στήριξη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα