Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:56 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 8

Δεύτερο σερί ματς και δεν δέχθηκε γκολ o Dimi. Ωστόσο, χθες είχε ουσιαστική συνεισφορά στην νίκη της ΑΕΚ. Στο 63' έκανε τεράστια απόκρουση στην κεφαλιά μισό... γκολ του Τομάς και κράτησε το 1-0 για την Ενωση. Στο 31' χρειάστηκε να είναι πάλι σταθερός και ήταν στο σουτ του Κόρμπου. Όμως, είχε μπόλικη

δουλειά και σε εξόδους και σε γυρίσματα της μπάλας. Και έδειξε πολύ δυνατός και σίγουρος σε όλα στην καλύτερη του εμφάνιση με την ΑΕΚ. Ο ανταγωνισμός με τον Αραμπατζή, βελτιώνει και τους δύο.

Γιάννης Κοντοές: 7

Στο πρώτο 45λεπτο απέναντι στον Ζαουί δεν είχε πολύ δουλειά, αλλά δεν είχε βρει ρυθμό στο παιχνίδι. Αυτό που έκανε στην επανάληψη δηλαδή. Η ΑΕΚ ήταν πολύ δυνατή από δεξιά με Κοντοέ - Μπέλεκ και έκανε παιχνίδι από εκεί. Ο Ελληνας αμυντικός έπαιξε με πάθος, μυαλό και δεν άφησε τους κινδύνους να περάσουν και τον Βασιλείου να φανεί.

Νίκος Καράμπελας: 5

Δεν έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά είχε και πάρα πολύ δουλειά. Δεν είχε καμία βοήθεια από τον Λεονάρντο αμυντικά και στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά προβλήματα. Ευτυχώς ο Πόποβιτς δεν ήταν όμως τίποτα σπουδαίο χθες. Στην επανάληψη με τον Λαγό μπροστά του ως... δεύτερο αριστερό μπακ είχε ακόμα περισσότερα προβλήματα και μηδέν βοήθειες.

Κώστας Μανωλάς: 6

Οποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός. Δεν ξεκινά καλά το ματς και φάνηκε νευρικός στο παιχνίδι του, αλλά όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόταν. Στο δεύτερο 45λεπτο ήταν καλύτερος, πιο σίγουρος και αποτελεσματικός όποτε χρειαζόταν. Τόσο ο Ζουρούδης, όσο και ο Βασιλείου ως φορ δεν φάνηκαν.

Χουάν Κάλα: 6

Επαιξε με πολύ πάθος, είχε καλές τοποθετήσεις, αλλά δεν απέφυγε και τα λάθη. Με σημαντικότερο όλων ότι έχασε τον Τομάς στην φάση του 63', δίχως ευτυχώς η ΑΕΚ να το «πληρώνει». Ο Ισπανός στόπερ σε γενικές γραμμές έκανε καλή δουλειά και στο χθεσινό παιχνίδι.

Νίκος Γεωργέας: 6

Η διαφορά του δίδυμου Μάκος - Ρίκκα με την Δόξα και του χθεσινού στα αμυντικά χαφ, ήταν ο Γεωργέας. Και ο έμπειρος Μεσσήνιος μετά το 30' έκανε την δουλειά του όπως έπρεπε. Έβγαινε πρώτος στην μπάλα και έπαιζε μυαλωμένα, κάτι που δεν έκανε στο ξεκίνημα του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκε και δεν είχε τα γνωστά ξεπετάγματα μια και πριν τέσσερις ημέρες είχε παίξει πάλι 90λεπτο. Δεν άφησε τον Φαβάλι να φανεί.

Αντώνης Ρίκκα: 4

Έπαιξε σε πιο... επιθετικό ρόλο συγκριτικά με τον Γεωργέα. Ωστόσο, δεν το έκανε με επιτυχία. Ο νεαρός μέσος δεν έχει την εύκολη και σίγουρη πάσα, κάνει αρκετά λάθη και δεν βοήθησε στην οργάνωση όταν ο Χοσέ Κάρλος «μπλόκαρε». Κάτι που είδαμε και με την Ξάνθη. Δεν έχει την ποιότητα και απλώς δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Και μέχρι στιγμής αυτό τον κρατά στην 11αδα.

Χοσέ Κάρλος: 6

Δεν είχε πολλούς χώρους είναι η αλήθεια. Ο Κόρμπος τον κυνηγούσε παντού. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Ενωσης στο ξεκίνημα του αγώνα έκανε αρκετά λάθη σε επιλογές του και έδειχνε βιαστικός. Όμως, είχε 2-3 καλές εμπνεύσεις που «ξεμπλόκαραν» την ΑΕΚ. Και στο

Keywords
Τυχαία Θέματα