Στα πέναλτι με ανατροπή οι Κογιότες

Μπορεί να δέχθηκαν τέσσερα γκολ από τους Λος Άντζελες Κινγκς, αλλά οι Φίνιξ Κογιότες πήραν τη νίκη στα πέναλτι.

Η χειρότερη επίθεση του NHL βρήκε δίχτυα στο Γκλεντέιλ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Μάλιστα οι «λύκοι» ανέτρεψαν το αρχικό 3-0 και έφτασαν στην επιτυχία με το νικητήριο πέναλτι του Δανού, Mikkel Boedker.

Στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή είχαν σκοράρει προγενέστερα ο Ray Whitney για τους Κογιότες

και o Dustin Brown για τους «βασιλιάδες». Ακόμα, μόλις 2:27 πριν την λήξη, ο Radim Vrbata ισοφάρισε σε 4-4 σε power play και έστειλε το ματς στην παράταση.

Ο Vrbata είχε άλλο ένα γκολ, ο Shane Doan άθροισε επίσης δύο και ο Martin Hanzal πρόσφερε τρεις ασίστ. Στο μεταξύ, ο Kyle Clifford των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε λόγω βίου μαρκαρίσματος.

Για τους Κινγκς σκόραραν οι Drew Doughty, Andrei Loktionov και Dustin Brown. Στην δεύτερη περίοδο, ο Justin Williams διαμόρφωσε το 4-2 υπέρ της ομάδας του Λος Άντζελες, αλλά ούτε αυτό το σκορ αποδείχθηκε «ασφαλείας».

Τελικά οι «βασιλιάδες» περιορίστηκαν στον έναν βαθμό. Με αυτόν έφτασαν στους 66 και στην όγδοη θέση της δυτικής περιφέρειας της λίγκας. Μία θέση πιο πάνω, στην έβδομη θέση, βρίσκονται οι Κογιότες με 69 βαθμούς. Μάλιστα, οι τελευταίοι ισοβαθμούν πλέον με τους Σαν Χοσέ Σαρκς, οι οποίοι είναι πρώτοι στην Pacific, όμιλο που ανήκουν αμφότεροι οι Κινγκς και «λύκοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα