Βίλας Μπόας: Έχω την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη

07:58 22/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ακόμα πιο δύσκολη έγινε η θέση του Αντρέ Βίλας Μπόας στην Τσέλσι μετά και την ήττα 3-1 από την Νάπολι που περιορίζει κατά πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε βέβαιος για την στήριξη του Ρομάν Αμπράμοβιτς προς το πρόσωπο του.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαν Πάολο" για τους "16", όταν ρωτήθηκε αν θα είναι στον πάγκο της Τσέλσι στην ρεβάνς του Λονδίνου, ο Βίλας Μπόας απάντησε: "Ναι, σίγουρα. Έχω την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη".
Όσο για την

ήττα από την Νάπολι, ο προπονητής της Τσέλσι δήλωσε: "Μετά το γκολ που πετύχαμε χάσαμε ευκαιρίες, ενώ παράλληλα θα έπρεπε να αμυνθούμε καλύτερα. Λάθη απέναντι σε μια ομάδα σαν την Νάπολι, που έχει δυνατή επίθεση, στοιχίζουν. Ειδικά το τρίτο γκολ έπρεπε να το είχαμε αποφύγει και θα ήταν καλύτερο αποτέλεσμα μια ήττα με ένα γκολ διαφορά. Το 3-1 είναι δύσκολο να ανατραπεί, αλλά όχι απίθανό στην έδρα μας και με τον κόσμο μας. Έχουμε άλλα 90 λεπτά για να περάσουμε και με το εκτός έδρας γκολ πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς".

Keywords
Τυχαία Θέματα