Σταμάτησαν το ποδόσφαιρο τρεις Αιγύπτιοι

00:56 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Τρεις ποδοσφαιριστές από την Αίγυπτο αποφάσισαν να αποσυρθούν από το άθλημα ύστερα από τα τραγικά επεισόδια του Πορτ Σέιντ.

Πρόκειται για τους Μοχάμεντ Αμπουτρίκα, Μοχάμεντ Μπαρακάτ και ο Εμάντ Μοτεάμπ, με τους δύο πρώτους να έχουν ξεπεράσει τις 70 συμμετοχές για λογαριασμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας τους, η οποία έχει συγκλονιστεί από την απώλεια 74 ανθρώπων σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα. Φυσικά οι παραπάνω αποχωρήσεις είναι μηδαμινές μπροστά στις ζωές που χάθηκαν, αλλά παραμένουν ενδεικτικές

για την κατάσταση που επικρατεί στον ποδοσφαιρικό «κόσμο» της Αιγύπτου.

Οι Αμπουτρίκα και Μπαρακάτ ήταν βασικοί στο τραγικό ματς, ενώ ο Μοτεάμπ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή. «Δεν θα παίξω πάλι ποδόσφαιρο», «Τέλος το ποδόσφαιρο» ήταν μερικές από τις δηλώσεις των παραπάνω αθλητών, οι οποίοι αναρωτήθηκαν επίσης: «Η ζωή είναι τόσο φτηνή».

Στο μεταξύ ο Πορτογάλος κόουτς της Αλ Αχλί, Μάνουελ Ζόσε, ζήτησε να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του. Από την άλλη, έχουν ήδη παραιτηθεί οι Κάμελ Αμπού Άλι, πρόεδρος της Αλ Μάσρι και ο Χοσάμ Χασάν, κόουτς της έτερης ομάδας που συμμετείχε στον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα