Στάθης: «Αθωωτικό το έγγραφο της UEFA για Καβάλα»

Για έγγραφο της UEFA που ανατρέπει το σκηνικό με τις κατηγορίες κατά της Καβάλας και του Μάκη Ψωμιάδη κάνει λόγο ο δικηγόρος Χρήστος Στάθης.

Ο συνήγορος του Μάκη Ψωμιάδη παραχώρησε συνέντευξη στο kavalagoal.gr και αναφέρθηκε στο έγγραφο «φωτιά» της UEFA

το οποίο ανατρέπει το όλο σκηνικό όταν φτάσει στο Συμβούλιο των Εφετών, στους διαλόγους του μέσω τηλεφώνου με τον Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και στις συνθήκες κράτησής του στα Σκόπια.

Αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις και ειδικότερα στο έγγραφο της UEFA ο δικηγόρος Χρήστος Στάθης δήλωσε:

«Θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι έχουμε στα χέρια μας ένα έγγραφο της UEFA το οποίο ήρθε προχθές και το οποίο είναι στη γαλλική γλώσσα, μετά από ερώτημα του 9ου Τακτικού Ανακριτή σε σχέση με τη διαβάθμιση των διεφθαρμένων παιχνιδιών που εν πάσει περιπτώσει απασχολούν το τελευταίο διάστημα τη χώρα μας και το οποίο αναφέρει ότι απλώς πρόκειται περί ύποπτων παιχνιδιών. Δηλαδή σκεφτείτε ότι για απλώς ύποπτα παιχνίδια κάποιοι βρίσκονται στη φυλακή και ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται. Πέρα απ’ αυτό όμως έχουμε και κάποιους συλλόγους – ΠΑΕ οι οποίοι έχουν υποβιβαστεί στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας ενώ θα έπρεπε να αγωνίζονταν κανονικά στο πρωτάθλημα της Superleague».

Κύριε Στάθη στο έγγραφο της UEFA αναφέρεται το όνομα της ΠΑΕ Καβάλα και του Μάκη Ψωμιάδη;

«Το έγγραφο αυτό μιλάει απλώς για ύποπτα παιχνίδια».

Αναφέρεται το όνομα της ΠΑΕ Καβάλα;

«Ναι… ναι απλώς σε ύποπτα παιχνίδια. Το έγγραφο αυτό είναι στη γαλλική γλώσσα για την οποία δεν είμαι και τόσο υπερήφανος ως γνώστης της. Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σας σημειώσω είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έγγραφο της UEFA κάνει λόγο, μόνο για απλώς ύποπτα παιχνίδια. Δε μιλάει ούτε για πληρωμένα παιχνίδια ούτε βέβαια για περαιτέρω εν πάσει περιπτώσει προβλημάτων του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Το περιεχόμενο δηλαδή του εγγράφου της UEFA κύριε Στάθη πως μπορούμε να το μεταφράσουμε;

«Ότι δηλαδή δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής ώστε να κρατούνται κάποιοι όπως βέβαια και το να προχωρήσει η διαδικασία αυτή σε ποινικό επίπεδο».

Ως δικηγόρος του κυρίου Μάκη Ψωμιάδη κύριε Στάθη, και με βάση το συγκεκριμένο έγγραφο το οποίο έχετε στα χέρια σας ποια θα είναι τα επόμενα βήματα τα οποία θα κάνετε τόσο προς το συμφέρον του ιδίου όσο και προς όφελος της ΠΑΕ Καβάλα;

«Πλέον η όλη υπόθεση θα πρέπει να φτάσει στο Συμβούλιο των Εφετών. Όταν φτάσει λοιπόν η όλη υπόθεση στο Συμβούλιο Εφετών, αφού τώρα η υπόθεση εξετάζεται από ειδικούς εφέτες ανακριτές. Έχει φύγει πλέον η όλη υπόθεση από τα χέρια του 9ου Τακτικού Ανακριτή και πλέον εξετάζεται από ειδικούς εφέτες ανακριτές. Εν πάση περιπτώσει στο Συμβούλιο Εφετών όταν έρθει το όλο θέμα εμείς από την πλευρά μας μέσα από σχετικά υπομνήματα θα καταθέσουμε τις απόψεις μας και όλα τα επιχειρήματά μας. Και εκεί θα εκθέσουμε τις απόψεις μας. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο έγγραφο της UEFA που έχουμε στα χέρια μας είναι ένα ακόμη λιθάρι σε όσα από την πρώτη στιγμή αναφέρω σ

Keywords
Τυχαία Θέματα