«Σταθόπουλε παραιτήσου»


Τεταμένο ήταν το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα, έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «apollon1891.gr».

Περίπου 100 οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης, όντας έντονα δυσαρεστημένοι από την ήττα 2-1 που γνώρισε η προσφυγική ομάδα από την Καλαμάτα, ζητούσαν με έντονο τρόπο από τον Στάθη Σταθόπουλο να παραιτηθεί, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Για τα λεφτά μένεις. Φύγε από εδώ». Κάποιοι που ήταν περισσότερο θερμόαιμοι, χτυπούσαν την πόρτα των αποδυτηρίων, ξεστομίζοντας ακατανόμαστες φράσεις.

Κατά

τις 18:20, ο προπονητής του Απόλλωνα βγαίνοντας από το γήπεδο έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από τα άτομα που βρίσκονταν έξω από αυτό ζητώντας του να υποβάλλει την παραίτησή του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «apollon1891.gr», ακολούθησε ο εξής διάλογος:

«Σας παρακαλούμε πολύ, κύριε Σταθόπουλε, αν αγαπήσατε αυτή την ομάδα και εκτιμήσατε τα χρήματα που πήρατε, παραιτηθείτε απόψε. Βοηθήστε την ομάδα. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε. Δείξτε ότι είστε κύριος, παραιτηθείτε για λόγους ευθιξίας. Είχατε πει για κόκκινη γραμμή και αυτή ξεπεράστηκε. Φύγετε».
«Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας, αλλά όλοι μιλάμε εκ του αποτελέσματος. Καλή σας νύχτα», ήταν η απάντηση του Σταθόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του συνεργάτη του, Γιώργου Τσομπανάκη και αποχώρησε χωρίς περαιτέρω επεισόδια.
Νωρίτερα, αντιπροσωπεία του συνδέσμου «Αναγέννηση» μετά από αίτημά της, είχε επισκεφτεί τον κ. Σταθόπουλο στο γραφείο του, στον οποίον εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την εικόνα της ομάδας. Ο κ. Σταθόπουλος όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, «apollon1891.gr», συμφώνησε μαζί τους, λέγοντάς τους: «Κι εμένα δεν μου αρέσει η εικόνα της ομάδας, αλλά τι να κάνω, άλλα τους λέω και άλλα κάνουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα