Σταυρόπουλος: «Μεγάλες οι διαφορές με τον Ολυμπιακό»

Εκτός στόχου έμεινε φέτος ο ΠΑΟΚ, αφού δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στην 6άδα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» Νίκος Σταυρόπουλος, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, αναφέρθηκε στη διαφορά επιπέδου που υπάρχει με τον Ολυμπιακό, τον οποίο αντιμετωπίζουν στα προημιτελικά, στην ευρωπαϊκή παρουσία του ΠΑΟΚ

στα προκριματικά της Ευρωλίγκας κι εν συνεχεία στο Eurocup, αλλά και στο ταξίδι του στη Βιρτζίνια για το διεθνούς φήμης καμπ «Portsmouth Invitational Tournament». Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό: «Οι διαφορές είναι μεγάλες. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Φάιναλ Φορ, εμείς μείναμε εκτός εξάδας, άρα εκτός στόχων, δεν παίξαμε για πολύ καιρό και δεν δείξαμε καλό πρόσωπο».

Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΠΑΟΚ: «Βάλαμε στόχο να περάσουμε στους ομίλους για να φέρουμε χρήματα στην ομάδα. Για αυτό πήραμε έμπειρους παίκτες. Με γνώμονα την εξυγίανση ήταν δύσκολο να διώξουμε άξιους παίκτες. Ωστόσο, η ομάδα άλλαξε και δεν βρήκε ρυθμό. Πληρώνουμε ολόκληρες ομάδες από το παρελθόν κι έτσι είναι λογικό η τωρινή να είναι αδύναμη. Προσπαθούμε να σύρουμε το καράβι από τη λάσπη, εκεί που το έβαλαν κάποιοι άλλοι».

Για την παρουσία του στις ΗΠΑ και το «Portsmouth Invitational Tournament»: «Πήγαμε για να δούμε 1-2 ευκαιρίες, να έχουμε μια πλήρη εικόνα για την αγορά, να πάρουμε καλούς και φθηνούς παίκτες. Μας ρωτούσαν για την κρίση στην Ελλάδα και εγώ έλεγα ότι το μπάσκετ παραμένει δημοφιλές και πάλι θα έχει ξένους παίκτες το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να δούμε ποιο θα είναι το πραγματικό μπάτζετ, γιατί και φέτος παρασυρθήκαμε λόγω Ευρωλίγκας».

Keywords
Τυχαία Θέματα