Στεφανίδης: «Αγριεμένος ο Παναθηναϊκός»

Βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό γνώρισε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας η Καβάλα, αφού δεν κατάφερε να κοντράρει τον αντίπαλό της στο ΟΑΚΑ.

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης, με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, παραδέχθηκε πως δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στη δυσκολία της αναμέτρησης, τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ευρώπης μπήκαν εξ αρχής στον αγώνα αγριεμένοι. Αναλυτικά τα

όσα είπε…

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Δεν δείξαμε καλό πρόσωπο. Ο Παναθηναϊκός μπήκε αγριεμένος από το πρώτο λεπτό, ενώ εμείς δεν βρήκαμε λύσεις στην άμυνά του. Μας βγήκε και η κούραση και δεν καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί πάλεψαν και στα δύο παιχνίδια που δώσαμε με τον Παναθηναϊκό. Εμείς ανησυχούμε για τους τραυματίες που έχουμε, ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για το κέρδος τους από τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός παίζει μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου και σε σπρώχνει κι εσένα να γίνεις καλύτερος. Η διαφορά στο σκορ, βέβαια, δείχνει τη διαφορά δυναμικότητας. Εμείς, τώρα, στοχεύυμε στα παιχνίδια που θέλουμε, για να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα