Στείρα ισοπαλία με Δώριο η Καλαμάτα

Φιλικό παιχνίδι με το Δώριο έδωσε σήμερα (14/03) η Καλαμάτα, το οποίο έληξε 0-0.

Ο τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας», Γιώργος Μπένος, είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του σε ένα φιλικό που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο «Γ. Λουκαρέας». Πρόκειται για το δεύτερο διαδοχικό τεστ που δίνει η Καλαμάτα

μετά το χθεσινό (13/03) κόντρα στην Ομόνοια, που είχε λήξει 2-0 υπέρ των «μελανόλευκων».

Ο Μπένος χρησιμοποίησε τους Καλλιντέρη, Ρουμπουλάκου, Τσόπελα, Ψυχογιόπουλο, Κωνσταντόπουλο, Πετρουζέλλη, Τσαγκαράκη, Τριανταφυλλάκη, Αλεξανδρόπουλο, Αθανασόπουλο, Μπλέτσα. Ακόμη έπαιξαν οι Σταθόπουλος, Νικητόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Δασκαλάκης, Κρητικός, Κωστής, Μπεγέτης, Πούτσι, Μερκούρης και Κουρέας.

Για το Δώριο, που έχει προπονητή τον παλαίμαχο παίκτη της Καλαμάτας Αγγελο Σπάλα, ξεκίνησαν τον αγώνα οι Κουκούτσης, Αθ. Γκότσης, Ζουμπούκος, Αρμελίτο, Ι. Γκότσης, Ι. Βασιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Στασινός, Γεωργακόπουλος, Βεσέλις και Γιαννουκάκης. Ακόμη αγωνίστηκαν οι Παντελής, Παπαδόπουλος, Λόντος, Φουντάς, Βασιλόπουλος.

Στο μεταξύ, εκτός από το φιλικό με το Δώριο, το πρόγραμμα περιελάμβανε και πρωινή προπόνηση. Την Πέμπτη (15/03) θα γίνει και πάλι πρωινή προπόνηση, η οποία θα ξεκινήσει στις 10.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα