Στη Super League Λεβαδειακός και Δόξα!

«Real Football Managers don't need Food» , «Your relationship has now expired», «I can give up this game whenever Ι want, Ι just dont want to yet»!

Αν κάποια στιγμή στη ζωή σου έχει αλλάξει η μέρα χωρίς να το καταλάβεις και σου θυμίζουν κάτι αυτά τα μηνύματα, σίγουρα έχεις ήδη συνειδητοποιήσει πως δεν αναφερόμαστε σε κάποια τελεσίδικη απόφαση κάποιου καρεκλοκένταυρου του παίρνει αποφάσεις για το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο! Πώς να γίνει αυτό άλλωστε, αφού δεν είμαστε ούτε στα μισά του πρωταθλήματος ακόμα! Έεεεχουμε καιρό!

Καιρό

ωστόσο φαίνεται πως δεν είχαν οι δημιουργοί του νέου Football Manager οι οποίοι βλέποντας τις πρωτοφανείς κωλυσιεργίες made in Greece και τις κάθε είδους Επιτροπές να επιδίδονται σε έναν αγώνα για το ποια την έχει… μεγαλύτερη την αναίρεση της απόφασης της άλλης, αποφάσισαν πριν από μας, για μας!

Με δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια στένευαν επικίνδυνα και αν επέλεγαν στάση αναμονής… Αστροναυτών, υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο η έκδοση 2012 να μην βγει ποτέ, ενώ δεν είχαν καμία όρεξη να παίξουν με την… αλφαβήτα βγάζοντας ίσως αργότερα κάποιο patch που θα τις αντικαθιστούσε, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού προβίβασαν Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό στη Super League, κλείνοντας τη 16άδα που παραλίγο ωστόσο να γίνει 18άδα (για να μην παραπονιέται κανείς πλην του Ηρακλή, μιας το να είναι όλοι ευχαριστημένοι μοιάζει απίθανο! Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!)

Φαίνεται ωστόσο πως ήταν σε ανοικτή γραμμή με τον Παπουτσάκη αφού στο ΔΣ της Λίγκας που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14:00) με μοναδικό θέμα τη συμπλήρωση των δύο κενών θέσεων, τα μέλη του συνεταιρισμού αναμένεται να επιλέξουν τον Λεβαδειακό και τη Δόξα Δράμας!

Όσο για όποιον θέλει να γίνει Μουρίνιο στη θέση του Μουρίνιο και να καυχιέται πως οδήγησε… τρένο την ομάδα από τη Δ΄ Εθνική στη… Σούπα League, μπορεί να επιλέξει τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα και τον Ηρακλή (για αυτόν δεν είμαστε και τόσο σίγουροι αν τα καταφέρει) οι οποίοι ναι μεν έπεσαν στην ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά το οπλοστάσιο τους παρέμεινε ανέγγιχτο με Ζαραδούκες, Μπρέσκες, Μόνχες κτλ!

Το μόνο σίγουρο είναι πως Πηλαδάκης και Θεοδωρίδης δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ φαν του παιχνιδιού, ωστόσο μοιάζει κομματάκι δύσκολο και να βγάλουν από κοινού ανακοίνωση, αλλά και να χαρακτηρίσουν «κωλοτούμπες» τους σχεδιαστές του FM που επέλεξαν να ρίξουν Λάρισα και Πανσερραϊκό στη Football League!

Keywords
Τυχαία Θέματα