Στη λήψη δανείου προσανατολίζεται ο Παναθηναϊκός

Στη λήψη δανείου 12 ή 15 εκατομμυρίων ευρώ με εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη και πενταετή αποπληρωμή, θα προχωρήσει κατά πάσα πιθανότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να διασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό τουλάχιστον προκρίνεται ως επικρατέστερη λύση, σύμφωνα πάντα με τα όσα συζητήθηκαν στο σημερινή Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ. Ο Παναθηναϊκός

θα ελεγχθεί τις προσεχείς ημέρες από την UEFA στο πλαίσιο εφαρμογής του Financial Fair Play και η επιθυμητή ΑΜΚ δεν θα έχει γίνει, οπότε θα πρέπει να παρουσιαστεί ένα πλάνο και κατ επέκταση λύση στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τον ισοσκελισμό εσόδων-εξόδων.

Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αλέξανδρος Παπαδοσπυριδάκης, ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα ποσό που θα κυμαίνεται ανάμεσα στα 12 και 15 εκ. ευρώ. Τα μέλη του Δ.Σ. ρώτησαν τον Λεωνίδα Πολέμη αν ισχύει η πρόθεση του πατέρα του, Αδαμάντιου, να μπει ως εγγυητής στο δάνειο αυτό και η απόκριση ήταν θετική. Η πλέον πιθανή λύση, λοιπόν, τη δεδομένη τουλάχιστον στιγμή, είναι ο Παναθηναϊκός να πάρει δάνειο από ξένη τράπεζα και να κανονίσει να το αποπληρώσει σε πέντε χρόνια, καταβάλλοντας ισόποσες δόσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα