Στη Σόφια για το 2χ2 ο Ηρακλής

Τη δεύτερη ευρωπαϊκή του νίκη θα διεκδικήσει το απόγευμα της Τρίτης (25/10) στη Σόφια ο Ηρακλής.

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα του στο Champions League απέναντι στη Νόλικο Μαασέικ, μπροστά στο κοινό του, ο Ηρακλής πραγματοποιεί την πρώτη του ευρωπαϊκή έξοδο στη γειτονική Βουλγαρία.

Οι «κυανόλευκοι»

βρίσκονται ήδη στη Σόφια, όπου το απόγευμα της Τρίτης (25/10, 19.00) θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ για τη 2η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο ολοκαίνουριο «Arena Armeec», χωρητικότητας 12.500 θέσεων, το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο στα επίσημα εγκαίνιά του (έχουν προηγηθεί δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Βουλγαρίας).

Για τον Ηρακλή εκτός αποστολής έμειναν οι Δημήτρης Χαραλαμπίδης και Δημήτρης Εφραιμίδης, ενώ από την ΤΣΣΚΑ θα απουσιάσει ο λίμπερο Τέοντορ Σαλπάροφ.
Ο προπονητής των Θεσσαλονικέων, Σωτήρης Δρίκος, μίλησε για τον αγώνα, αλλά και την πίεση της έδρας: «Παίζουμε με μία ομάδα που αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νέων, ταλαντούχων αθλητών. Η έδρα τους είναι καυτή με φιλάθλους πολύ φανατισμένους. Για μας το τεστ είναι σε δύο επίπεδα. Το πώς θα διαχειριστούμε το παιχνίδι αγωνιστικά αλλά και το πώς θα διαχειριστούμε και την πίεση που θα ασκήσει ο κόσμος της ΤΣΣΚΑ».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Αλεκσάνταρ Ποπόφ, ανέφερε: «Σεβόμαστε τον Ηρακλή και την ιστορία του. Οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα για να δώσουν χαρά στους φιλάθλους μας».


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα