Στη σύνθεση των Λος Άντζελες Κινγκς ο Simon Gagne

02:03 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Επιστρέψει απόψε (05/06, 03:00) ο Simon Gagne στο δυναμικό των Λος Άντζελες Κινγκς για τον τον τρίτο τελικό του Stanley Cup και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Ο Gagne προπονείται από τις 25 Μαΐου και πλέον έφτασε η ώρα να πάρει μέρος και σε ματς, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά

από τις 26 Δεκεμβρίου του 2011! Θυμίζουμε πως ο άτυχος παίκτης υποφέρει, εκ τότε, με διάσειση.

Οι «βασιλιάδες» προηγούνται με 2-0 στη σειρά, ύστερα από τις νίκες τους στο «Prudential Center». Αυτή τη φορά το ματς θα γίνει στο «Staples Center» και προφανώς οι Ντέβιλς χρειάζονται τη νίκη. Παρά το διπλό μειονέκτημα έδρας, πάντως, οι «διάβολοι» ταξίδεψαν στο Λος Άντζελες με αισιοδοξία στις... αποσκευές τους.

Εκτός για τουλάχιστον έναν χρόνο ο Tim Thomas

Μέσω Facebook ανακοίνωσε ο τερματοφύλακας των Μπόστον Μπρούινς, Tim Thomas, πως δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα του NHL. Τις τελευταίες μέρες είχαν δημιουργηθεί σχετικές φημολογίες και ο 38χρονος διεθνής Αμερικανός τις επιβεβαίωσε, έστω και με άκομψο (διαδικτυακό) τρόπο.

Στους Πένγκουινς ο Tomas Vokoun

Τον έμπειρο γκολκίπερ, Tomas Vokoun, απέκτησαν οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς έναντι μίας επιλογής ντραφτ έβδομου γύρου, που κατέληξε στους Ουάσινγκτον Κάπιτολς. Μάλιστα ο 35χρονος Τσέχος υπέγραψε άμεσε νέο διετές συμβόλαιο. Πάντως θα είναι αναπληρωματικός του Marc-Andre Fleury, στη νέα του ομάδα.

Nail Yakupov: «Ελπίζω να είμαι πρώτος»

Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Έντμοντον Όιλερς, ο Nail Yakupov, ένα από τα φαβορί του φετινού ντραφτ. «Θέλω να είμαι πρώτος, αλλά δεν ξέρω τι θα συμβεί. Για μένα, οι Όιλερς αποτελούν καλή ομάδα και θα ήθελα να παίξω εδώ» δήλωσε. Σημειώνουμε πως ο σύλλογος του Έντμοντον έχει την πρώτη επιλογή για τρίτη συναπτή σεζόν. Φυσικά δεν αποκλείεται η περίπτωση ανταλλαγής, μέχρι τις 22 Ιουνίου, όταν θα διεξαχθεί η διαδικασία εισαγωγής παικτών στο NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα