Κωνσταντίνου κατά Χόμαν και Βωβού

20:58 9/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου με όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου κατηγόρησε τους Χόμαν και Βωβό για τα χρέη ου έχουν μείνει στην ΚΑΕ Αμαρουσίου.

Αναλυτικά:

Για το φλέγον ζήτημα του Χόμαν:

«Μας ενημέρωσαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν θέλαμε να πάρουμε ξένους, ότι υπήρχε αποκλεισμός από τη FIBA λόγω Χόμαν. Η FIBA είχε στείλει στις 23 Αυγούστου την απαγόρευση

κι εμείς ενημερωθήκαμε τον Οκτώβριο! Μιλήσαμε με τον δικηγόρο του Χόμαν, τον μάνατζερ του και με τον ίδιο που μας ζήταγε να εκχωρήσουμε τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Στείλαμε χαρτί στην ΕΟΚ και ξεκαθαρίσαμε ότι μόλις υπογραφούν τα τηλεοπτικά, εμείς θα εμφανίσουμε τα χρήματα αρκεί ο Χόμαν να απευθυνθεί στη FIBA και να αρθεί η απαγόρευση. Αυτός είπε ότι "εφόσον υπογραφούν τα τηλεοπτικά, τότε εγώ θα άρω την ποινή"».

Ο Χόμαν είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν Έλληνα πολίτη. Σας λέω λοιπόν ότι ο Τζάρεντ Χόμαν είναι ένα αφερέγγυο πρόσωπο που δεν τήρησε αυτό που υποσχέθηκε. Έτσι αναγκαστήκαμε να στραφούμε σε Έλληνες παίκτες, με τη σύμφωνη γνώμη του Νίκου Λινάρδου και τις προσπάθειες του Ελληνιάδη.

Φτάσαμε στο σημείο, έπειτα από οκτώ σερί ήττες, να μιλήσουμε στους παίκτες για το θέμα Χόμαν... Μιλήσαμε στα παιδιά, τους είπαμε ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση και πρέπει να βρεθεί λύση από μέσα. Τους είπαμε πως πρέπει να κάνουν κι αυτή προσπάθεια για να βοηθήσουν. Τους ζητήσαμε να μειώσουν 50% τις αποδοχές τους για να λυθεί το θέμα. Όλα τα παιδιά προς τιμήν τους δέχθηκαν τη μείωση. Έτσι ο Χόμαν συμφώνησε να πάρει τον πρώτο χρόνο 45.000 από τα οφειλόμενα και 40.000 τον δεύτερο.

Τα πρώτα 25.000 ευρώ έπρεπε να του τα δώσουμε μετρητά και τα υπόλοιπα 20.000 ευρώ μέσω εκχώρησης από τα τηλεοπτικά. Τα βρήκαμε, επικοινωνήσαμε με τον Χόμαν, τον δικηγόρο και τον μάνατζέρ του και του ζητήσαμε να τα καταθέσουμε όμως έπρεπε να βρούμε κοινό πρόσωπο εμπιστοσύνης.

Ο Χόμαν μας είπε ξανά ότι δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανέναν Έλληνα παρά μόνο στον Μάικ Μπατίστ! Ήθελε μόνο ο Μάικ να πάρει τα λεφτά, τίποτε άλλο. Ήρθε ο Μπατίστ στο γραφείο του προέδρου το πρωί της Τετάρτης, την ημέρα που παίζαμε με τον Άρη. Του δώσαμε τα χρήματα και υπέγραψε μια απόδειξη ότι τα παρέλαβε, την οποία την έχουμε εδώ. Ο Μπατίστ πήρε τα μετρητά, μίλησε με τον Χόμαν στο τηλέφωνο και του είπε ότι έχει τα λεφτά, αλλά το έγγραφο που υπέγραψε ανέφερε ότι μέχρι τις 04/01/2012, στις 6μ.μ., θα πρέπει να έχει συμφωνηθεί η άρση της απαγόρευσης μεταγραφών αλλιώς θα πρέπει να δώσει πίσω τα χρήματα. Είχαμε εμπιστοσύνη στον Μπατίστ, είχα μιλήσει με τον κ. Γιαννακόπουλο και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ενώ ήταν ενήμερος και ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Ως το μεσημέρι της Πέμπτης περιμέναμε να πάρουμε την απάντηση. Η ώρα πέρναγε αλλά όποιον κι αν παίρναμε τηλέφωνο δεν απαντούσε κι εκεί αρχίσαμε να ανησυχούμε. Στις 4:30μ.μ. πήρε τηλέφωνο ο Μπατίστ και ζήτησε από τον Κωνσταντίνου να έρθει στο γήπεδο για να επιστρέψει τα χρήματα! Ο Χόμαν είπε στον Μπατίστ να πει ότι έστειλε τα χρήματα, αλ
Keywords
Τυχαία Θέματα