Στην έβδομη θέση οι Κογιότες

Ξεπέρασαν το αρνητικό τους ξεκίνημα και οι Φίνιξ Κογιότες κέρδισαν εκτός έδρας του Βανκούβερ Κανάκς με 5-4.

Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη των «λύκων» στα οκτώ τελευταία τους παιχνίδια, αλλά παραμένει πολύτιμη, καθώς άθροισαν 81 βαθμούς και κατατάχθηκαν έβδομοι στην δυτική περιφέρεια του NHL, με δύο βαθμούς λιγότερους από τους πρωτοπόρους της Pacific, Ντάλας Σταρς. Μάλιστα έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης εξαιτίας των γκολ των Alexandre

Burrows και Ryan Kesler.

Ακολούθησαν, όμως, ένα γκολ και δύο ασίστ του Antoine Vernette. Το σκορ έφτασε στο 5-3, πριν μειώσει ο Dan Hamhuis, 7:59 πριν την λήξη, και δώσει ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Σε αυτά «καθάρισε» ο Mike Smith, τερματοφύλακας των Κογιότες, που συμπλήρωσε 39 αποκρούσεις.

Τα άλλα τέρματα των φιλοξενούμενων σημειώθηκαν από τους Rostislav Klesla, Shane Doan, Oliver Ekman-Larsson και Gilbert Brule, ενώ ο Ray Whitney είχε τρεις ασίστ. Σε 3-3, στα μέσα της δεύτερης περιόδου, είχε ισοφαρίσει ο David Booth, αλλά οι Κανάκς έφυγαν χωρίς βαθμό από το ρινκ.

Με έξι ήττες στα οκτώ τελευταία τους παιχνίδια, οι πρωτοπόροι της Northwest δείχνουν πως θα συμβιβαστούν με την δεύτερη θέση της Δύσης, αφού δεν υπάρχει κάποια «απειλή». Συγκεκριμένα απέχουν έξι βαθμούς από τους πρωτοπόρους Σέιντ Λούις Μπλους, ενώ στον όμιλό τους έχουν προβάδισμα δώδεκα βαθμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα