Θρίαμβος για την Chevrolet στην πρεμιέρα του WTCC

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν του WTCC για τη Chevrolet, καθώς στον πρώτο αγώνα της χρονιάς τα Cruze έκαναν το 1-2 και στους δύο αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν Μίλερ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα στην ιστορική πίστα της Μόντσα, καθώς κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα και στα δύο σκέλη του αγώνα.

Τον ακολούθησαν ο Ρομπ Χαφ, που κατέκτησε μια δεύτερη και

μια τρίτη θέση και ο Αλέν Μενού, ο οποίος συνέβαλε με την σειρά του στην συγκομιδή βαθμών με την δεύτερη θέση του στο δεύτερο σκέλος του αγώνα.

Όπως τόνισε ο Ιβάν Μίλερ: «Δεν νομίζω ότι η σεζόν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα, τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα. Σε κάθε πρεμιέρα υπάρχει πάντα μια επιπρόσθετη πίεση και ένα έξτρα άγχος, αλλά με τον καιρό μαθαίνει κανείς να τα αντιμετωπίζει. Το γεγονός ότι έχουμε ένα τόσο καλό αυτοκίνητο και μια πραγματικά εξαιρετική ομάδα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα. Ανυπομονώ για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Αντίστοιχα, ο Ρομπ Χαφ δήλωσε: «Αυτή ήταν μια πολύ καλή αρχή για εμάς. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να πάμε ακόμα καλύτερα. Έχουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσουμε και αυτή την χρονιά και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε».

Τέλος, ο Αλέν Μενού δεν έκρυψε την προσμονή του για τη συνέχεια, λέγοντας: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το στήσιμο του αυτοκινήτου και θεωρώ ότι την φετινή χρονιά θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία να δείξουμε το πόσο καλή δουλειά γίνεται στην ομάδα μας. Είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε μια πολύ συναρπαστική σεζόν...»

Να θυμίσουμε πως ο επόμενος αγώνας θα γίνει στην πίστα της Βαλένθια την 1η Απριλίου.

Η βαθμολογία, μετά τους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. Μίλερ (Chevrolet) 54

2. Χαφ (Chevrolet) 36

3. Μενού (Chevrolet) 26

4. Κόρονελ (BMW) 22

5. Ταρκουίνι (Seat) 20

6. Ραϊντέλ (Chevrolet) 14

Στους κατασκευαστές η κατάταξη είναι:

1. Chevrolet, 93 βαθμοί

2. BMW 49

3. SEAT 45

Keywords
Αναζητήσεις
σεβρολετ αβαλανς
Τυχαία Θέματα