Στην… έξοδο ο Γραικός από τη Ζάκυνθο

Πολύ κοντά στο «διαζύγιο» με τη Ζάκυνθο βρίσκεται ο Θωμάς Γραικός, ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση της Παρασκευής (30/12). Ανοικτό το θέμα της παραμονής του Σάκη Γεωργίου, σενάρια για Παναγιώτη Δρόσο.

{textlink02}

Τα… κομμάτια τους από τον χαμό του Χρήστου Χαριάτη μαζεύουν στη Ζάκυνθο, με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να επιστρέφουν σήμερα (30/12) στις προπονήσεις.

Από την προπόνηση, η οποία διεξήχθη σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα σε αθλητικό κέντρο στο Γαϊτάνι, απουσίαζαν οι Νεσιόρ, Σαμαράς.

Αμφότεροι έχουν εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες αδείας και επιστρέφουν τη Δευτέρα (2/0) από Πολωνία και Γερμανία αντίστοιχα. Επίσης απόντες ήταν οι Γαβριηλίδης, Κωνσταντινίδης, οι τραυματίες Πέττας, Κακολύρης και ο Γραικός, που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ioniansports.gr, ο παίκτης έδωσε το «παρών» στην κηδεία του Χρήστου Χαριάτη, ωστόσο, σήμερα (3/12) αναχώρησε από το νησί με τις φήμες να κάνουν λόγο για λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Ανοικτό παραμένει το θέμα παραμονής ή όχι του Σάκη Γεωργίου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει.

Τέλος, στο «στόχαστρο» της Ζακύνθου βρίσκεται ο Παναγιώτης Δρόσος, ο οποίος αγωνίζεται στο Τσιλιβή, και έχει απασχολήσει και πάλι στο παρελθόν. Η διοίκηση σκοπεύει να κινηθεί μεταγραφικά για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, επιθετικού και τερματοφύλακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα