Στην κορυφή οι Σταρς

Με δύο γκολ του Michael Ryder, οι Ντάλας Σταρς επικράτησαν με 3-1 των Έντμοντον Όιλερς και βρέθηκαν στην κορυφή της Pacific.

Συγκεκριμένα, οι Σταρς εκμεταλλεύτηκαν τη διαφαινόμενη ήττα των Σαν Χοσέ Σαρκς στην έδρα των Άναχαϊμ Ντακς και αναρριχήθηκαν στην πρώτη θέση του ομίλου. Όπως είναι γνωστό αυτή εξασφαλίζει την τρίτη στην δυτική περιφέρεια του NHL, αλλά η «μάχη» μεταξύ των έξι ομάδων που

διεκδικούν τρεις θέσεις στα play off έχει ακόμα αρκετό... δρόμο.

Απόψε (ξημερώματα 29/03), πάντως, ξεχώρισε ο Ryder. Πέρα από το 1-0 και το 3-0 που σημείωσε, μοίρασε ασίστ στο 2-0 του Mike Ribeiro στο δεύτερο 20λεπτο. Στο 8:21 της τρίτης περιόδου, ο Ales Hemsky σημείωσε το γκολ της... τιμής και «χάλασε» το shutout του Kari Lehtonen που τελείωσε τον αγώνα με 31 αποκρούσεις, εκ των οποίων αρκετές ήταν εντυπωσιακές.

Με αυτή τη νίκη τα «αστέρια» συμπλήρωσαν τέσσερις σε ισάριθμα φετινά ματς με τους Οίλερς. Αντίστοιχο «καθάρισμα» καταγράφηκε τελευταία φορά το 2007-08.

Το σημαντικό, όμως, είναι πως συμπλήρωσαν 89 βαθμούς, ενώ έχουν ακόμα πέντε αγώνες στο πρόγραμμα της regular season. Από την πλευρά τους, οι ουραγοί της Northwest έμειναν στους 71 βαθμούς και στην προτελευταία θέση της λίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα