Στις Σέρρες τα βλέμματα!

Στις Σέρρες διεξάγεται το σημαντικότερο παιχνίδι για την έβδομη αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League 2, όπου ο Εθνικός Γαζώρου υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριας.

Οι Εθνικός Γαζώρου θέλει να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ αντιθέτως ο Απόλλωνας θέλει να μειώσει τη διαφορά και να πλησιάσει περισσότερο στην πρώτη θέση. Πολλά είναι τα προβλήματα για τους

γηπεδούχους, αφού ο Χρήστος Παλάσκας ταλαιπωρείται από ισχυαλγία, ο Παναγιώτης Καλογιάννης έχει διάταση στο λαγονοψοΐτη, ενώ οι Σωτήρης Κωνσταντινίδης, Δήμος Κοσμίδης και Γιώργος Κουκούτσης «χτυπήθηκαν» από ίωση. Και οι πέντε παίκτες είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Η δεύτερη Νίκη Βόλου φιλοξενεί τη Δόξα Κρανούλας και δεδομένης της βαθμολογικής διαφοράς οι γηπεδούχοι δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Αλεχάντρο Κάσκιο θα είναι το νέο πρόσωπο για τη Νίκη.

Οδυσσέας Αναγγένησης και Βατανιακός θα διασταυρώσουν τα... ξίφη τους, αφού και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Ντεμπούτο για τους γηπεδούχους του Οδυσσέα αναμένεται να κάνει ο Κόλινς.

Τέλος, ο Αετός Σκύδρας υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, με τους γηπεδούχους να μοιάζουν... καταδικασμένοι, αφού βρίσκονται στο -11 και έχουν έξι ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τη Δευτέρα (23/01) οι Πόντιοι Κατερίνης παίζουν με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Τύρναβος - Οικονόμος Τσαριτσάνης 21/01 0-1
Εθνικός Γαζώρου - Απόλλων Καλαμαριάς 22/01 15:00
Οδυσσέας Αν - Βατανιακός 22/01 15:00
Νίκη Βόλου - Δόξα Κρ. 22/01 15:00
Αετός Σκ. - Μέγας Αλέξανδρος Ηρ. 22/01 15:00
Πόντιοι Κατερ. - Τηλυκράτης 23/01 15:00

Keywords
Τυχαία Θέματα