Στο +16 οι 76ερς

Παρά τις «επιστρατεύσεις», οι Κλίβελαντ Καβαλίερς γνώρισαν νέα «βαριά» ήττα, καθώς οι Φιλαδέλφεια 76ερς πέρασαν με 103-87 από το «Quicken Loans Arena».

Ύστερα από απουσία εννέα αγώνων επανήλθε ο Κάιρι Έρβινγκ, ενώ κλήθηκε και ο Λουκ Χαραγκόντι από το D-League. Οι δύο επαναφορές δεν βελτίωσαν την εικόνα των ουραγών της Central, οι οποίοι απώλεσαν την επαφή με το σκορ στο τρίτο 12λεπτο.

Με τον Τζρου Χολιντέι να πετυχαίνει 6/6 τρίποντα και

να «γράφει» 24 πόντους, οι «σίξερς» πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα και διατηρήθηκαν στην όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ. Ακόμα, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα σημείωσε 19 πόντους, 13 ριμπάουντ και επτά ασίστ, ο Έλτον Μπραντ και ο Θάντεους Γιανγκς είχαν από δώδεκα πόντους, ενώ ο Έβαν Τέρνερ έφτασε στους δέκα με 4/11 σουτ. Στους οκτώ έμειναν οι Λου Ουίλιαμς και Σπένσερ Χάους.

Για τους «καβς», η συμμετοχή της πρώτης επιλογής του περσινού ντραφτ ήταν περιορισμένη, αλλά ο Έρβινγκ κατέγραψε εννέα πόντους. Από 15 είχαν οι Σαμάρντο Σάμουελς και Λέστερ Χάντσον, δώδεκα ο Τριστάν Τόμπσον και 11 ο Αντουάν Τζέιμισον.

Με την τρίτη τους νίκη σε δέκα ματς, οι 76ερς «ανέβηκαν» στο 32-30 και βρέθηκαν δύο επιτυχίες μακριά από τους ένατους της Ανατολής, Μιλγουόκι Μπακς. Αντίθετα, οι Καβαλίερς υπέστησαν την 41η ήττα τους σε 61 αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα