Στο Strikeforce o Marquardt

Οκτώ μήνες μετά την απόλυσή του από το UFC, ο Nate Marquardt υπέγραψε συμβόλαιο με το Strikeforce, στο οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του.

Όπως είναι γνωστό, αμφότερα τα παραπάνω promotions ανήκουν στην Zuffa. Το παράδοξο, όμως, είναι πως ο πρόεδρος του UFC, Dana White, είχε υποσχεθεί πως δεν θα δοθεί άλλη ευκαιρία στον πρώην πρώτο διεκδικητή της κατηγορίας Middleweight του UFC,

όταν αυτός δεν μπόρεσε να περάσει ντόπινγκ κοντρόλ πριν από προγραμματισμένο του αγώνα με τον Rick Story τον περασμένο Ιούνιο στο UFC on Versus 4.

Προφανώς δεν... αναφερόταν ο White στο Strikeforce, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά το θυγατρικό promotion του UFC τους τελευταίους μήνες.

Πλέον προκύπτει ο αήττητος Welterweight, Tyron Woodley, σαν επόμενος αντίπαλος του Marquardt που θα συνεχίσει την πορεία του μέσω των συγκεκριμένων κιλών στο εξής. Ο αγώνας δεν έχει επισημοποιηθεί, αλλά μάλλον θα γίνει στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού για λογαριασμό σόου του Strikeforce.

Στο μεταξύ, ο προαναφερόμενος μαχητής είχε υπογράψει με το βρετανικό BAMMA. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να δώσει κάποιο ματς, πριν λυθεί το συμβόλαιό του πριν από ένα μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα