Στο… μπλοκάκι του Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές που είδε.

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012 έχουν μπει οι16 συμμετέχουσες ομάδες. Μία από αυτές, είναι και η Ελλάδα, με τον Φερνάντο Σάντος να παρακολουθεί αρκετά παιχνίδια προς

το τέλος του πρωταθλήματος για να ξεχωρίσει τους φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές και να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα για τους 23 εκλεκτούς που θα καλέσει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Το απόγευμα της Κυριακής (25/3) βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό όπου η Ένωση χωρίς να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο επικράτησε 1-0. Το Onsports σας αναλύει τι έκανε θετική εντύπωση στον Πορτογάλο τεχνικό και ποιοι ποδοσφαιριστές, κέρδισαν ένα συν στην εκτίμηση του πρώην τεχνικού των «κιτρινόμαυρων».

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Δεν έχει κληθεί αρκετές φορές από τον Φερνάντο Σάντος ο τερματοφύλακας της Ένωσης, ωστόσο σίγουρα βρίσκεται στους υποψήφιους για να πάρει μία από τις τρεις θέσεις των γκολκίπερ το επόμενο καλοκαίρι.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ωστόσο, όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός στις εξόδους του, και μετέφερε ασφάλεια στους αμυντικούς του. Επίσης ήταν πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια, καθώς οι απομακρύνσεις του ήταν θετικές.

Κώστας Μανωλάς

Πολύ λίγες είναι οι πιθανότητες για τον Κώστα Μανωλά να βρεθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος .Ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΚ δεν έχει πάρει ακόμα την πρώτη του κλήση στη μεγάλη Εθνική ωστόσο το τελευταίο διάστημα κάνει πολύ καλές εμφανίσεις.

Απέναντι στον Παναιτωλικό, ήταν από τους καλύτερους στην άμυνα. Δεν είχε λάθη και απέτρεψε όσους κινδύνους προσπάθησε να δημιουργήσει η ομάδα του Αγρινίου προσθέτοντας ακόμα μία θετική εμφάνιση στο… ρεπερτόριό του.

Παναγιώτης Λαγός

Μηδαμινές φαίνεται πως είναι οι ελπίδες του Παναγιώτη Λαγού να βρεθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Βρίσκεται στην ανάλυσή μας, περισσότερο επειδή στο παρελθόν είχε κληθεί στη «γαλανόλευκη». Δεν έχει μπορέσει να κερδίσει θέση βασικού στην Ένωση και απέναντι στον Άντι, είχε πάρα πολλά προβλήματα. Επιθετικά, είχε κάποιες καλές ενέργειες, ωστόσο σε ότι αφορά το κομμάτι της άμυνας, με ένα πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή από αυτόν του Παναιτωλικού που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα στο Euro θα είχε ακόμα περισσότερα προβλήματα.

Γρηγόρης Μάκος

Σταθερά στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται ο μέσος της ΑΕΚ, Γρηγόρης Μάκος, ωστόσο οι συμμετοχές του είναι σπάνιες με το εθνόσημο και τις περισσότερες φορές κάθεται στον πάγκο. Απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Έλληνας μέσος είχε και πάλι μία θετική εμφάνιση ύστερα από καιρό και έδειξε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν.

Επιθετικά μπορεί να μην πρόσφερε τα αναμενόμενα, ωστόσο η παρουσία του στο χώρο του κέντρ

Keywords
Τυχαία Θέματα