Στο κυνήγι της πρόκρισης η Εθνική

Την πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος διεκδικεί απέναντι στη Βοσνία η Εθνική ανδρών.

Τη νίκη με τρία γκολ διαφορά επί της Βοσνίας, που θα της δώσει την πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013, θα επιδιώξει το βράδυ της Κυριακής (15/12, 20.00, ΕΤ3) η Εθνική ομάδα ανδρών στο κλειστό της Μίκρας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 31-29 και έχει την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς μπροστά στο δικό του κοινό, μαζί με το «εισιτήριο»

για τα πλέι- οφ του Ιουνίου.

Ο αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Χαλκίδης, σχολίασε για την αυριανή αναμέτρηση: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε ακόμα πιο πολύ σε αυτό το παιχνίδι. Η διαφορά ήταν τέτοια στην Βοσνία που μας δίνει το πλεονέκτημα να διεκδικήσουμε με πολλές πιθανότητες την πρόκριση. Με πάθος και αυτοσυγκέντρωση ελπίζω να χαμογελάσουμε στο τέλος».

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ευγένιος Κουλούρης είπε: «Είναι μια ευκαιρία της Εθνικής να περάσουμε αυτά τα προκριματικά. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι το πρώτο ματς, έχουμε την δυνατότητα να ανατρέψουμε γιατί η ομάδα έδειξε και στην Βοσνία, την δύναμη της και ιδίως όταν πιεστήκαμε, τόσο από την αντίπαλη ομάδα, όσο και από το φανατικό κοινό τους. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε, διότι το έχει ανάγκη πρώτα απ’ όλα το άθλημα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα