Τα θηρία και η έλλειψη διοίκησης

21:01 14/1/2012 - Πηγή: AEK365

Βορά στα θηρία

Του Ηλία Τομαρά, αρχισυντάκτη του aek365.gr

Με τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η διοίκηση, όσο κι αν πονάει αυτή η διαπίστωση, το περίεργο τελικά θα είναι να μην γκελάρει η ομάδα. Ενώ η λέξη «ηρεμία» στο ποδοσφαιρικό τμήμα ακούγεται πλέον μόνο ως ανέκδοτο η ομάδα είναι παντελώς απροστάτευτη σε ένα πρωτάθλημα που είναι παγκοσμίως γνωστό για τις άριστες διαιτησίες του και την απόλυτη δικαιοσύνη του.

Η ΑΕΚ έχει πέσει στο ποτάμι με τους κροκόδειλους

και η διοίκηση της, την έχει οπλίσει με νεροπίστολο. Ακόμα λοιπόν και όταν δεν θα προδοθεί από την κακή ψυχολογία η την δεδομένη έλλειψη ποιότητας θα εμφανιστεί κάποιος Ζαχαριάδης για να δέσει το γλυκό.

Πλέον όμως το σχοινί έφτασε στο σημείο θραύσης του. Το τράβηξε όσο γινόταν η διοίκηση με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο αλλά περιθώρια δεν υπάρχουν. Το χάος που δημιούργησαν οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς την μεγάλη έκρηξη. Το είπε ξεκάθαρα ο Λεονάρντο, το λένε και όλοι οι παίκτες μεταξύ τους. Όποιοι λοιπόν βολεύονταν από το σύστημα «παράταση στην παράταση» και μοίραζαν ευθύνες είναι καιρός να πιστέψουν ότι ο χρόνο τελείωσε και να δώσουν λύσεις.

Είναι καιρός για πράξεις και όχι για άλλα λόγια, οντότητες, αναβολές και όποιος συντηρεί αυτό το δράμα είναι απλά συνένοχος.

Όταν δεν έχεις διοίκηση, αυτά παθαίνεις

Του Θοδωρή Καρβουνιάρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365.gr

Η ΑΕΚ του «πάμε και ότι... γίνει»

Του Τάσου Καπετανάκου, ρεπόρτερ ΑΕΚ ττο aek365.gr

Οι απλήρωτοι έπαψαν να... πληρώνουν. Δεν μας... πληρώνουν με νίκες, χαμόγελα και αισιοδοξία. Επαψε η ομάδα να «καλύπτει» την διοικητική «εγκατάλειψη» από Νοτιά - Παππά και πρώην μετόχους. Πλέον, με την ΑΕΚ να έχει μια νίκη σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος και με δύο σερί γκέλες στο ΟΑΚΑ, η ομάδα βγάζει στην φόρα τα προβλήματα της. Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν άντεξαν εσαεί να αφήνουν τα προβλήματα στα Σπάτα και να μπαίνουν στο γήπεδο να κερδίζουν.

Οι παίκτες είχαν 18 τελικές, αλλά στην... τελική προσπάθεια δεν είχαν «καθαρό» μυαλό και ικανότητα να σκοράρουν. Μπήκε ένα γκολ από τον Λεονάρντο με την εμπειρία του Καφέ στην φάση του πέναλτι. Η Ξάνθη είναι μια καλή ομάδα, που πατά καλά στο γήπεδο και ξέρει τι θέλει. Μέχρι εκεί. Και η σημερινή ΑΕΚ μπορούσε να την νικήσει. Αλλά οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν υπέρβαση πάντα και να ξεχνούν τα... πάντα. Τα προβλήματα πια τους επηρεάζουν. Η λογική της ιδιοκτησίας και της διοίκησης μπήκε και στα αποδυτήρια. Η ΑΕΚ έγινε του «πάμε και ότι γίνει».

Μπορεί να διαλυθεί η ΠΑΕ, μπορεί και να βρεθείς κανένας τρελός ή λαμόγιο να την σώσει (ωραία φράση αυτή, κάποιος την είχε πει...). Αγωνιστικά, μπορεί να κερδίσει, μπορεί και να μην κερδίσει. Όλα στον αέρα, όλα «πάμε και ότι γίνει». Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες όχι. Τώρα τελευταία όχι. Πριν ναι... Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Όπως η ΑΕΚ που μας κράτησε «ζεστούς». Όπως και ο Αδαμίδης και πολλοί «εκλεκτοί» του. Όμως δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Μακάρι να είχε

Keywords
Τυχαία Θέματα