Στο παρά... ένα ο Stamkos των Λάιτνινγκ

06:02 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Πέτυχε γκολ ο Steven Stamkos και άθροισε 59 φετινά στην ήττα στην παράταση των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ με 3-2 στην έδρα των Τορόντο Μέιπλ Λιφς.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν αποκλειστεί από τα play off, οπότε το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στον Stamkos, καθώς ο σκοπιανικής καταγωγής επιθετικός έχει γεννηθεί στο Τορόντο και προσπαθεί να φτάσει τα εξήντα γκολ. Άλλωστε, τα τελευταία

δεκαπέντε χρόνια, μονάχα ο Alex Ovechkin έχει πετύχει κάτι τέτοιο με 65 γκολ την σεζόν 2007-08.

Στο τρίτο 20λεπτο διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ των «μπολτς», αλλά δεν συμπλήρωσε εξήντα γκολ. Πάντως έχει ένα ακόμα παιχνίδι στη διάθεσή του, αφού οι Λάιτνινγκ αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τους Ουίνιπεγκ Τζετς τα ξημερώματα της Κυριακής (08/04).

«Χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Dion Phaneuf, καθώς βρήκε δίχτυα στο 4:01 του έξτρα πεντάλεπτου. Οι Tim Connolly και Jake Gardiner ήταν οι άλλοι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ ο Martin St. Louis είχε ανοίξει το σκορ για τους «κεραυνούς».

Πλέον, οι εκπρόσωποι του Τορόντο έχουν ογδόντα βαθμούς και ολοκλήρωσαν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους με νίκη. Αντίθετα, οι Λάιτνινγκ «κόλλησαν» στους 82.

Keywords
Τυχαία Θέματα