Στο ρετιρέ οι Κινγκς

Το εκτός έδρας 4-1 των Λος Άντζελες Κινγκς επί των Ένμοντον Όιλερς έφερε τους «βασιλιάδες» στην κορυφή της Pacific.

Οι ουραγοί της Northwest έχουν ήδη αποκλειστεί από τα play off και απείλησαν ελάχιστα. Μετά το 1-1 του Jordan Eberle στο 1:34 του αγώνα ουσιαστικά παραδόθηκαν... αμαχητί και οι Κινγκς συμπλήρωσαν ενενήντα βαθμούς, με τον Anze Kopitar να ξεχωρίζει καταγράφοντας ένα γκολ

και μία ασίστ.

Μάλιστα ο επιθετικός των εκπροσώπων της «πόλης των αγγέλων» άνοιξε το σκορ μόλις στο 52ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Στο 11ο λεπτό ο Mike Richards σημείωσε το νικητήριο, όπως αποδείχθηκε, γκολ. Ακολούθησε το 3-1 του Drew Doughty και το 4-1 του Alec Martinez.

Πλέον οι Κινγκς ηγούνται μίας «κούρσας» έξι ομάδων που διεκδικούν τρεις θέσεις για τα play off με 90 βαθμούς σε 78 ματς. Ακολουθούν οι Ντάλας Σταρς με 89 σε 78, οι Φίνιξ Κογιότες με 89 σε 78, οι Σαν Χοσέ Σαρκς με 88 σε 78, οι Κολοράντο Άβαλανς με 88 σε 80 και οι Κάλγκαρι Φλέιμς με 85 σε 79, αντίστοιχα. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι «αβς» και οι «φλόγες» έχουν πλέον σημαντικό μειονέκτημα, αλλά οι άλλοι τέσσερις σύλλογοι διεκδικούν σχεδόν επί ίσοις όροις τρεις θέσεις για την post-season.

Keywords
Τυχαία Θέματα