«Ζωντανοί» με Varlamov

Διατήρησαν τις όποιες ελπίδες πρόκρισης τους στα play off οι Κολοράντο Άβαλανς κερδίζοντας εκτός έδρας με 4-1 τους Κάλγκαρι Φλέιμς.

Ο... σίγουρος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Semyon Varlamov. Άλλωστε ο τερματοφύλακας των «αβς» έκανε 38 αποκρούσεις και οδήγησε την ομάδα του στους 88 βαθμούς. Πλέον οι εκπρόσωποι του Κολοράντο απέχουν έναν βαθμό από την προνομιούχα οκτάδα της δυτικής περιφέρειας του NHL, αλλά έχουν μονάχα δύο παιχνίδια στην υπόλοιπη regular season,

αμφότερα εντός έδρας.

Οι Mark Olver, David Jones, Milan Hejduk και Peter Mueller αποτέλεσαν τους σκόρερ της πρώτης νίκης των Άβαλανς σε πέντε παιχνίδια. Από την άλλη, ο Jarome Iginla μείωσε την έκταση της ήττας 38 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης και ο αρχηγός των «φλογών» απλά «χάλασε» το shutout του Varlamov.

Σε κάθε περίπτωση, οι Φλέιμς έμειναν στους 85 βαθμούς. Πλέον καλούνται να ανατρέψουν μειονέκτημα τεσσάρων βαθμών και να προσπεράσουν τρεις διαφορετικές ομάδες, ενώ έχουν μονάχα τρία παιχνίδια στο υπολειπόμενο πρόγραμμα της regular season.

Keywords
Τυχαία Θέματα