Στον Πύργο ο Γιαννακόπουλος, ίσως και ο «Τζόλε»!

Παρουσία του Στέλιου Γιαννακόπουλου και ίσως του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θα γίνει το κυριακάτικο (15/02) ντέρμπι Πανηλειακός- Καλαμάτα.

Οι δύο παλαίμαχοι παίκτες, που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας του Πύργου, αναμένεται να βρίσκονται στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου της πόλης για να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι.
Μάλιστα, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είχε επικοινωνία με τους διοικούντες τον Πανηλειακό και επιβεβαίωσε την παρουσία του στο στάδιο: «Έρχομαι να δω ένα ντέρμπι

από τα παλιά! Να ζήσω τις μεγάλες στιγμές ενός τέτοιου μεγάλου ματς του Πανηλειακού με την Καλαμάτα, όπως και τότε! Να ζήσω επίσης και τη μεγαλειώδη ατμόσφαιρα των χιλιάδων φιλάθλων, που ξέρω ότι θα κατακλύσουν τις κερκίδες!».

Ξεσηκωμός εν όψει ντέρμπι στον Πύργο

Σημειώνεται ότι στις τάξεις των φίλων του Πανηλειακού επικρατεί ξεσηκωμός για το ντέρμπι και είναι πολύ πιθανό το στάδιο να είναι κατάμεστο. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί σκοπεύουν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα, με διάφορα happenings.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, την Τετάρτη (15/02) πραγματοποιήθηκε μεσημεριανή προπόνηση, με τον Σωτήρη Αντωνίου να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Την ίδια ώρα θα γίνουν οι προπονήσεις της Πέμπτης (16/02) και της Παρασκευής (17/02).


ΠΥΡΓΟΣ: Νάσος Σκούρας

Keywords
Τυχαία Θέματα