Στους 47 βαθμούς και η Μάλαγα

Η Μάλαγα παρέμεινε ισόβαθμη με την Λεβάντε στην τέταρτη θέση κερδίζοντας με 4-2 την Ράγιο Βαγιεκάνο στο ματς που ολοκλήρωσε την 29η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά με πέναλτι του Ντιέγκο Ντα Σίλβα Κόστα στο πέμπτο λεπτό, αλλά η Μάλαγα «απάντησε» με δύο γκολ του Ρόντον. Ο 22χρονος Βενεζουελανός στράικερ βρήκε δίχτυα στο 35ο λεπτό και στο 58ο. Ακολούθησε ο Μαρέσκα με το 3-1 στο 70ό λεπτό και οι γηπεδούχοι φάνηκαν πως «καθάρισαν» τον αγώνα.

Ωστόσο,

ο Ρομπέρτο Τρασόρας μείωσε σε 3-2 με πέναλτι στο 84ο λεπτό. Μάλιστα είχε περάσει σαν αλλαγή στην αναμέτρηση δώδεκα λεπτά νωρίτερα. Ο Ντούντα, όμως, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 86ο λεπτό έχοντας γίνει αλλαγή μόλις ένα λεπτό πριν βρει δίχτυα!

Πλέον η Μάλαγα έχει 47 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Λεβάντε στην τέταρτη θέση, η οποία οδηγεί στο Champions League. Από την άλλη, οι «πρωτευουσιάνοι» έμειναν στους 37 βαθμούς, τρεις μακριά από την «ευρωπαϊκή» ζώνη της La Liga.

Μάλαγα: Καμπαγιέρο, Ματάισεν, Ρόμπσον, Μονρεάλ, Γκάμεζ, Καθόρλα (85' Ντούντα), Ντεμικέλις, Ελισέου (68' Μαρέσκα), Χοακίν (77' Φερνάντεζ), Ροντόν, Ίσκο.
Ράγιο Βαγιεκάνο: Ζιλ, Πουλίδο, Αρίμπας (85' Ταμούδο), Κασάδο, Τίτο, Μοβίγια (72' Τρασόρας), Φουέγκο, Αρμεντέρος (61' Λας), Πίτι, Ντα Σίλβα, Κουέστα.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα και τη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα