Στους Ρέντσκινς ο Griffin

Δεν άργησε να βρει ομάδα ο Cedric Griffin, ο Peyton Manning πλησιάζει στους Ντένβερ Μπρόνκος και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Πριν από μία εβδομάδα, ο Cedric Griffin αποδεσμεύτηκε από τους Μινεσότα Βάικινγκς. Πλέον ο cornerback υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Πάντως οι «πρωτευουσιάνοι» σκοπεύουν να τον μεταφέρον στην θέση του safety.

Την

ίδια ώρα, οι Ρέντσκινς ανακοίνωσαν την μονοετή ανανέωση με franchise tag του tight end, Fred Davis. Οι άνθρωποι της ομάδας σκοπεύουν να του προσφέρουν μεγαλύτερο, σε χρονική διάρκεια, συμβόλαιο.

Η «κούρσα» για Peyton

Νέα συνάντηση με τους Ντένβερ Μπρόνκος είχε ο Peyton Manning, ενώ οι Σαν Φρανσίκο 49ερς προστέθηκαν στην «κούρσα» απόκτησης του free agent quarterback. Επίσης, οι Αριζόνα Κάρντιναλς και Μαϊάμι Ντόλφινς φαίνεται πως παραιτήθηκαν από την διεκδίκησή του.

Εν τω μεταξύ, οι 49ερς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον Manning, απέκτησαν τον πρώην running back των Όκλαντ Ρέιντερς, Rock Cartwright. Αυτός περιμένει ακόμα αναφορικά με τον quarterback που θα του προσφέρει τις πάσες, αφού πέρα από τον Peyton, ο Alex Smith παραμένει... μετέωρος.

Από την πλευρά τους, οι Κάρντιναλς κατέβαλαν επτά εκατομμύρια δολάρια στον Kevin Kolb, ώστε να κρατήσουν τον βασικό τους quarterback. Επίσης ο offensive tackle, Levi Brown, έμεινε στο ρόστερ, αφού αποδεσμεύτηκε πριν από τρεις μέρες για λόγους... salary cap. Πρόκειται για βασικό παίκτη των «καρντς» από το 2007, όταν επιλέχθηκε στην πέμπτη θέση του ντραφτ.

Διπλή ενίσχυση στους Τζετς

Τον quarterback, Drew Stanton, και τον receiver, Chaz Schilens, απέκτησαν οι Νιου Γιορκ Τζετς. Αμφότεροι θα είναι αναπληρωματικοί στους Νεοϋρκέζους.

Παρελθόν ο Wimbley

Επιβεβαιώθηκαν οι σχετικές φημολογίες και οι Όκλαντ Ρέιντερς αποδέσμευσαν τον βασικό τους linebacker, Kamerion Wimbley. Πρόκειται για τον όγδοο παίκτη που «κόβεται» από τους Ρέιντερς που σκοπεύουν να γεμίσουν το salary cap τους ανανεώνοντας παράλληλα το ρόστερ τους.

Κράτησαν Abraham οι Φάλκονς

Νέο συμβόλαιο με τον κορυφαίο τους αμυντικό υπέγραψαν οι Ατλάντα Φάλκονς. Πρόκειται για τον 31χρονο defensive end, John Abraham, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλάντα.

Τέλος Mitchell

Ο defensive end, Jayme Mitchell, «κόπηκε» από τους Κλίβελαντ Μπράουνς. Παράλληλα αποκτήθηκε ο Juqua Parker που αγωνίζεται στην ίδια θέση και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του defensive back, Dimitri Paterson.

Θυμίζουμε πως οι Μπράουνς «έκλεισαν» πριν λίγες μέρες τον Frostee Rucker από την «αγορά» των free agents, οπότε ο Mitchell ήταν πλέον περιττός.

Στους Καουμπόις ο Livings

Τον πρώην offensive guard τον Σινσινάτι Μπένγκαλς, Nate Livings, απέκτησαν οι Ντάλας Καουμπόις. Το σχετικό συμβόλαιο έχει διάρκεια πέντε έτη και προβλέπει αποδοχές 19 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ανανέωσε ο Weatherford

Νέο πενταετές συμβόλαιο αξίας 12.75 εκατομμυρίων δολαρίων υπέγραψε ο Steve Weatherford. Πρόκειται για τον punter των παγκόσμιων πρωταθλη

Keywords
Τυχαία Θέματα