«Στραβοπάτησαν» Πανηλειακός και Εθνικός Γαζώρου

Με… γκέλες για τους δύο πρωτοπόρους του Νοτίου και του Βορείου ομίλου της Football League 2 συνεχίστηκε η 14η αγωνιστική της κατηγορίας.

Τον… τιμώρησε ο Ηλυσιακός

Την ευκαιρία να αποσπαστεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος είχε ρεπό την 14η αγωνιστική έχασε ο Πανηλειακός, που ηττήθηκε με 1-0 από τον Ηλυσιακό στου Ζωγράφου. Οι γηπεδούχοι… τιμώρησαν την επιθετική αφλογιστία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στην πρώτη ώρα παιχνιδιού.

Την

ήττα του Πανηλειακού εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Καλαμάτα, η οποία μείωσε τη διαφορά από την κορυφή, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Ζακύνθου στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Από εκεί και πέρα, στο «λευκό» 0-0 έμειναν Ρούβας και Προοδευτική στην Κρήτη και ΑΟ Γλυφάδας και Αστέρας Μαγούλας στο Ελληνικό. Αυτή την ώρα γίνεται η αναμέτρηση του ΑΟ Χανιά με τον ΠΑΟ Ρουφ στη Μεγαλόνησο.

«Λευκό» το ντέρμπι στον Βορρά

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, μεταξύ του Τηλυκράτη Λευκάδας και του πρωτοπόρου Εθνικού Γαζώρου, με τη διαφορά των δύο ομάδων να παραμένει στους τέσσερις βαθμούς.

Την ευκαιρία να βρεθεί μία… ανάσα πίσω από το «συγκρότημα» των Σερρών έχασε ο Απόλλων Καλαμαρίας, ο οποίος έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τον Τύρναβο, ενώ μεγάλη… νικήτρια της αγωνιστικής ήταν η Νίκη Βόλου, καθώς μετά τη νίκη της με 3-0 επί του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, μείωσε την απόσταση από την κορυφή.

Παράλληλα, σημαντική νίκη πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-1 του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ενώ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αετός Σκύδρας που νίκησε με 1-0 της Δόξας Κρανούλας. Αυτή την ώρα, η ΑΕΠ Ηρακλής υποδέχεται τον Βατανιακό.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου της Football League 2.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία του Βορείου ομίλου της Football League 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα