Συνάντηση Μπρόνκος-Manning

Μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Peyton Manning βρέθηκε στα... γραφεία των Ντένβερ Μπρόνκος, για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Σαν free agent κινείται πλέον ο μεγαλύτερος σύγχρονος quarterback του NFL, αν και έχει αποδεσμευτεί μόλις 48 ώρες από τους Ιντιανάπολις Κολτς. Το πρώτο ραντεβού της κορυφαίας επιλογής του ντραφτ του 1998 ήταν με τους Μπρόνκος.

Ωστόσο, αυτές ήταν απλά οι πρώτες συζητήσεις, αφού περιμένουν στην... γωνία οι Αριζόνα Κάρντιναλς, Μαϊάμι Ντόλφινς, Κάνσας

Σίτι Τσιφς, Σιάτλ Σίχοκς, Τενεσί Τάιτανς, Ουάσινγκτον Ρέντσκινς και Νιου Γιορκ Τζετς. Στο μεταξύ, οι ιατροί που παρακολουθούν τον Manning υποστήριξαν πως έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα στον λαιμό του (σ.σ. αφού προηγήθηκαν τέσσερις εγχειρήσεις) και πλέον ο 35χρονος παίκτης πρέπει να προσέξει το χέρι του που πρέπει να μπει πάλι σε ρυθμό.

Νέες αποδεσμεύσεις από τους Κολτς

Πέρα από τον Manning, οι Κολτς «έκοψαν» επίσης τους Joseph Addai (running back), Gary Brackett (linebacker), Melvin Bullitt (safety), Dallas Clar (tight end) και Curtis Painter (quarterback). Είναι φανερό πως επιχειρείται... ανακατασκευή της ομάδας γύρω από την επερχόμενη πρώτη επιλογή του ντραφτ.

Κανονικά δουλειά ο Williams

Αν και παραδέχθηκε πως ενεπλάκη στο σκάνδαλο των Νιου Ορλίνς Σέιντς, ο Gregg Williams, συνεχίζει κανονικά την δουλειά του σαν μέλος του τεχνικού επιτελείου των Σέιντ Λούις Ραμς. Άλλωστε έχει αυξημένες αρμοδιότητες αναφορικά με την τύχη της δεύτερης επιλογής του φετινού ντραφτ των Ραμς. Αυτή, όπως είναι γνωστό, έχει τεθεί στην «αγορά» των ανταλλαγών.

Αποδέσμευση του Jacobs

Έπειτα από επταετή συνεργασία, οι Νιου Γιορκ Τζάιντς αποδέσμευσαν τον running back, Brandon Jacobs. O 29χρονος αθλητής κατέκτησε δύο Super Bowls με τους «γίγαντες», μεταξύ των οποίων το φετινό, αλλά κρίθηκε περιττός από την στιγμή που οι D.J. Ware και Da' Rel Scott μπορούν να αναλάβουν την θέση του αναπληρωματικού του Ahmad Bradshaw, βασικού running back των Τζάιαντς.

Πρόωρη αποφυλάκιση

Δέκα μήνες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία αποφυλακίστηκε ο πρώην cornerback των Σινσινάτι Μπένγκαλς, Adam «Pacman» Jones. Πάντως η καριέρα του 28χρονου αθλητή θεωρείται τελειωμένη, αφού έχει περάσει αρκετές φορές από τις... φυλακές των Η.Π.Α.

Τρεις προσφορές

Οι Αριζόνα Κάρντιναλς πρόσφεραν συμβόλαιο σε τρεις restricted free agents τους. Πρόκειται για τους LaRod Stephens-Howling, Greg Toler και Rashad Johnson. Όλοι έχουν δικαίωμα να δεχθούν πρόταση οποιασδήποτε ομάδας της λίγκας, αν αυτή δεν ισοφαριστεί από τους «καρντς».

Εν τω μεταξύ, οι A.J. Jefferson (cornerback) και Stephen Williams (wide receiver) ανανέωσαν. Εξετάζουν αντίστοιχες προσφορές, από την πλευρά τους, οι Richard Bartel (quarterback), Alfonso Smith (running back), Ronald Talley (defensive end) και Brandon Williams (linebacker).

Προχωρά η δίκη του Senser

Στάθηκαν οι κατηγορίες περί δολοφονίας της συζύγου του σε βάρος του πρώην tight end των Μινεσότα Βάικινγκς, Joe S

Keywords
Τυχαία Θέματα