Συνεχίζεται η αποχή στη Νίκη Βόλου

Για δεύτερη σερί ημέρα συνεχίστηκε η αποχή των παικτών της Νίκης Βόλου, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν λόγω των προβλημάτων και των οικονομικών οφειλών προς τους ίδιους. Στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων κλήθηκε ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο «Παντελής Μαγουλάς», όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους για τα προβλήματα που υπάρχουν. Εκεί αποφασίστηκε να μην γίνει η προπόνηση και να συνεχιστεί η αποχή των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου, από τη στιγμή που δεν δόθηκε λύση στο

θέμα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews, ορισμένοι παίκτες μετέβησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπου προπονήθηκαν μόνοι τους.
Από την άλλη, ο προπονητής των «κυανόλευκων», Απόστολος Χαραλαμπίδης, βρίσκεται στο Βόλο για να συζητήσει τα προβλήματα που υφίστανται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργο Δαλούκα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την χορηγία του ΟΠΑΠ, υπάρχει θέμα στην ΠΑΕ, καθώς τα 35.000 ευρώ τα διεκδικεί ο Στράτος Γιδόπουλος για την εγγυητική, με τον Γιώργο Δαλούκα να αναζητεί λύσεις.

Τέλος, ο Γιάννης Πεχλιβανόπουλος κλήθηκε στις προπόνησεις της Εθνικής Νέων, που θα γίνουν στις 19, 20, 21 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα