Σύσκεψη για τον ορισμό του 5ου τελικού

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται σύσκεψη της ΕΣΑΠ για την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του 5ου τελικού * Υπήρξε παρέμβαση του Μπιτσαξή.

Μετά την οριστική διακοπή του 5ου τελικού ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Φοίνικα Σύρου στη Μίκρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volleyleague, ακολούθησε σύσκεψη της ΕΣΑΠ που διαρκεί μέχρι

αυτήν την ώρα αναφορικά με τη νέα ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε στο σάιτ της Λίγκας, υπήρξε παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από απόφαση της Επιτροπής Ασφάλειας του αγώνα Ηρακλή - Φοίνικα Σύρου, που συγκλήθηκε σύμφωνα με την Προκήρυξη της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 και στην οποία μετείχαν οι διαιτητές του αγώνα, οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων, εκπρόσωποι της ΕΣΑΠ και της Αστυνομίας, αποφασίστηκε:

-Η αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα αγώνα Ηρακλή - Φοίνικα για λόγους ανωτέρας βίας.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται σύσκεψη της ΕΣΑΠ, των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων και της Αστυνομίας για τον ορισμό της ημέρας και ώρας διεξαγωγής του 5ου τελικού της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012.

Σημειώνεται ότι για το θέμα αυτό, υπήρξε παρέμβαση του ΓΓΑ κ. Πάνου Μπιτσαξή, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί άμεσα τις ενέργειες της ΕΣΑΠ για το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε.
Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η σύσκεψη που βρίσκεται υπό εξέλιξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα