Τα αποτελέσματα στη Δ’ Εθνική

01:16 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ανατροπές και αρκετά γκολ περιλάμβανε η αγωνιστική δράση στη Δ’ Εθνική, ενώ με το αριστερό έκανε ντεμπούτο στο Αιγάλεω ο Κριστόφ Βαζέχα.

Στον 1ο όμιλο, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου αν και πήρε ξεκούραστα το «τρίποντο» από τους Αμπελόκηπους βρέθηκε στο +10, μετά την ήττα του Μ. Αλέξανδρου Ν. Ζίχνης από τον Άρη Ακροποτάμου με 1-0. Εντυπωσιακή η Καβάλα νίκησε 4-0 τους Πόντιους Ευμοίρου.

Στον

2ο όμιλο, ο Διγενής Λακκώματος επικράτησε 1-0 της Δόξας Πενταλόφου, ενώ ο Εθνικός Σοχού υποχρέωσε σε ήττα με 1-0 τον Αχιλλέα Τριανδρίας.

Στον 3ο όμιλο, η Κοζάνη επιβλήθηκε 2-1 της Ακαδημίας Πλαταμώνα, ενώ τα Λευκάδια επικράτησαν 4-0 του Πυρσού Γρεβενών. Νίκησε στο γήπεδο 5-1 ο Περδίκκας τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αλλά χάνει το ματς στα χαρτιά λόγω… γκάφας.

Στον 4ο όμιλο, η Ελασσόνα νίκησε 2-0 τον Ταυρωπό, ενώ ο Πύρασος επικράτησε 1-0 του Αμπελωνιακού, ενώ ο ΑΟ Καρδίτσας ανέβηκε δεύτερη, ύστερα από το 3-0 επί των Καμένων Βούρλων.

Στον 5ο όμιλο, η Φιλοθέη πήρε τη νίκη με 2-1 από τον Αμφίλοχο και βρέθηκε δεύτερη, καθώς το Μεσολόγγι επικράτησε 2-1 του Εθνικού Φιλιππιάδας. Τα Τρίκαλα νίκησαν 3-0 τον Οδυσσέα Νυδρίου.

Στον 6ο όμιλο, ο Παναιγιάλειος νίκησε και τον Ατρόμητο Λάππα 2-0, ενώ το Πανόπουλο επικράτησε με το ίδιο σκορ της Αχαϊκής. «Διπλό» παραμονής πήρε ο Ολυμπιακός Γυθείου από τις Βρασιές.

Στον 7ο όμιλο, η Κόρινθος βρέθηκε στο +10, καθώς επικράτησε 3-1 της Χαλκίδας, ενώ ο Μανδραϊκός έμεινε το 0-0 με τον Πανναυπλιακό.

Στον 8ο όμιλο, ο Φωστήρας πέρασε νικηφόρα από την Μύκονο με 2-0, παραμένοντας πρώτος, ενώ ο Βαζέχα έκανε ντεμπούτο με ήττα στον πάγκο του Αιγάλεω, καθώς έχασε 1-0 από το Περιστέρι.

Στον 9ο όμιλο, ο Αχαρναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Αίαντα Σαλαμίνας στο Πέραμα, αλλά παρέμεινε πρώτος, ενώ το Κερατσίνι βρέθηκε στο -2 από την κορυφή, ύστερα από το «διπλό» με 2-1 επί της Ελλάδας Ποντίων. Ο Αήττητος Σπάτων υποχρέωσε σε ήττα με 2-1 τον Αιολικό.

Στον 10ο όμιλο, στον έναν βαθμό αρκέστηκαν Ηρόδοτος και Επισκοπής που έμειναν στο 0-0, ενώ ο Γιούχτας ηττήθηκε 2-1 του ΠΑΟ Κρουσσώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα