Τα αστέρια που δεν θα… λάμψουν στο Euro!

Η προκριματική φάση του Εuro 2012 ολοκληρώθηκε και το Onsports σας παρουσιάζει τα «αστέρια» που δεν θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αρκετές ομάδες, που στο παρελθόν είχαν σπουδαίες παρουσίες σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα απουσιάσουν, και μαζί με αυτές και τα «αστέρια» τους, τα οποία δεν θα δώσουν περισσότερη λάμψη στα τελικά του Euro,

όπου από το βράδυ της περασμένης Τρίτης (11/10) έχει κλείσει θέση και η Εθνική μας.

Σαμίρ Χαντάνοβιτς-Σλοβενία

Ο πορτιέρο της Σλοβενίας, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις με την Ουντινέζε, δεν θα είναι στα τελικά, μιας και η ομάδα του αποκλείστηκε στον 4ο όμιλο, μένοντας στην τέταρτη θέση. Φοβερός τερματοφύλακας ο Χαντάνοβιτς, κυριολεκτικά… ανίκητος, ήταν εκείνος ο οποίος υποχρέωσε την Σερβία τον αποκλεισμό της από το Euro, μπλοκάροντας το πέναλτι του Νεμάνια Βίντιτς.

{youtube}quRjpoGqOTc{/youtube}

Νεμάνια Βίντιτς-Σερβία

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ίσως η τραγικότερη φιγούρα των προκριματικών, καθώς ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών στον αγώνα με την Σλοβενία, όπου η Σερβία ήθελε μόνο νίκη. Ο Βίντις δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς και αποφάσισε να σταματήσει από την Εθνική Σερβίας.

Πραγματικός ηγέτης στην άμυνα, λάμπει χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο η μετριότητα της Σερβίας, με υποδεέστερους αντιπάλους, τον παρέσυρε κι εκείνον…

{youtube}vOdIiNrroTM{/youtube}

Βενσάν Κομπανί-Βέλγιο

Το… άστρο του Βενσάν Κομπανί δεν θα λάμψει στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, καθώς το Βέλγιο έμεινε τρίτο στον 1ο όμιλο και έτσι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, έπεσε… θύμα της αλλοπρόσαλλης Εθνικής ομάδας της χώρας του.

Εκ των κορυφαίων αμυντικών στον κόσμο, ο Κομπανί έχει δείξει πως μπορεί να οδηγήσει μια ομάδα στην νίκη, κρατώντας το «0» στην άμυνά του.

{youtube}MsCBr62dPuU{/youtube}

Μάρεκ Χάμσικ-Σλοβακία

Κάκιστη ήταν η πορεία της Σλοβακία στον δεύτερο όμιλο, όπου έμεινε στην 4η θέση, 8 βαθμούς πίσω από την Ρωσία, που κατέκτησε την πρωτιά.

Έτσι, ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς μέσους του κόσμου, ο Μάρεκ Χάμσικ, δεν θα δώσει το «παρών» στο Euro, με τον άσο της Νάπολι να είναι ο πολυτιμότερος της ομάδας του, αλλά… μόνος!

Μοντέρνος μέσος, με δύναμη στο παιχνίδι του, αλλά και με υψηλή τεχνική, η οποία τον κάνει πραγματικά πολύτιμο. Μεγάλη απώλεια…

{youtube}RiVzBMGrLTY{/youtube}

Γκοκάν Ινλέρ-Ελβετία

Ακόμη ένας παίκτης της Νάπολι δεν θα δώσει το «παρών» στην γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Γκοκάν Ινλέρ, ο οποίος είναι η «καρδιά» της Ελβετίας, ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει την ομάδα του από τον αποκλεισμό.

Είναι ο Ελβετός… Χάμσικ, στον τρόπο του παιχνιδιού, καθώς είναι ένας σκληρός μέσος, ο οποίος ωστόσο ελέγχει το τέμπο του αγώνα, μοιράζοντας πολύ όμορφα το παιχνίδι.

{youtube}dyhm2-Xg178{/youtube}

Γκάρεθ Μπέιλ-Ουαλία

Ίσως το μεγαλύτερο πλήγμα. Εντάξει, γνωρίζαμε εξ αρχής πως ο Μπέιλ δύσκολα θα ήταν στο E

Keywords
Τυχαία Θέματα