Τα είπαν οι προπονητές στη Μίκρα

Την καθιερωμένη μηνιαία συνάντησή τους έκαναν χθες (12/03), στα γραφεία τους στη Μίκρα, οι προπονητές της Βόρειας Ελλάδας.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠK, Θόδωρος Ροδόπουλος, άνοιξε τη συνάντηση μιλώντας για τη λειτουργία των ακαδημιών, αλλά και τα γενικά χαρακτηριστικά των μικρών ηλικιών (Παίδες, Έφηβοι), και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ο Γκάρυ Αρουτιούνωβ που αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας της ΧΑΝΘ, ο Γιάννης Τσιμπής που από τη θέση του καθηγητή

του ΤΕΦΑΑ κατέθεσε την γνώμη του και οι Ευριπίδης Μελετιάδης και Κώστας Μπελούλης που ανέλυσαν το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Πολίτης, με τη μεγάλη εμπειρία του, ανέφερε τη λειτουργία των μικρών ηλικιών στην Ευρώπη, ενώ ο υπεύθυνος του Ανατόλια Σταύρος Σαμακοβλής τόνισε ότι οι ασχολούμενοι με τις ακαδημίες σύλλογοι δεν βοηθούν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του αθλήματος, αφού δεν τους ενδιαφέρει η παραγωγή παρά μόνο η είσπραξη. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την πρόταση όλων στο επόμενο «ραντεβού» τους οι προπονητές της Βόρειας Ελλάδας να ασχοληθούν ξανά με το θέμα των μικρών ηλικιών και ειδικότερα τα παιδικά και τα εφηβικά τμήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα