Τα εισιτήρια με Αμύντα

Σε κυκλοφορία τίθενται από αύριο (02/11) τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Απόλλωνα με τον Αμύντα, το Σάββατο (05/11) στο κλειστό της Περιβόλας.

Οι «μελανόλευκοι» έχουν ήδη πετύχει το «πέντε στα πέντε» και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι με τους Ίκαρους Σερρών. Παίκτες και τεχνική ηγεσία καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών σε ακόμη έναν αγώνα, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει τη νικηφόρα

πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2.

Η ανακοίνωση: «Ο Απόλλων Πάτρας ενημερώνει τους φιλάθλους, που θα προσέλθουν να παρακολουθήσουν το αγώνα μπάσκετ Α2 Εθνικής του προσεχούς Σαββάτου 05/11/11 στις 5 μ.μ. με την ομάδα του Α.Ο. Αμύντα, ότι:

-Η είσοδος θα γίνει αυστηρά μόνο με ισχύοντα και θεωρημένα από την αστυνομία εισιτήρια.
-Στους κατόχους προσκλήσεων, καρτών διαρκείας και λοιπών καρτών ελευθέρας εισόδου θα δοθεί θεωρημένο εισιτήριο για την είσοδό τους (και θα γίνει η σχετική καταγραφή τους).
-Τα εισιτήρια θα μπορούν οι φίλαθλοι να τα προμηθεύονται από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 3.30 μ.μ. και θα τιμώνται 7 ευρώ (γενική είσοδος) και 10 ευρώ (αριθμημένες θέσεις).
-Η είσοδος παιδιών κάτω των 12 ετών θα είναι ελεύθερη εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα (κάτοχο εισιτηρίου), ο οποίος θα είναι και υπεύθυνος για την επιτήρησή τους.
-Στο πάρκινγκ του γηπέδου θα μπορούν να εισέλθουν αυστηρά τα οχήματα μόνο των κατόχων των καρτών διαρκείας διακεκριμένων θέσεων, οι οποίοι θα εφοδιασθούν με σχετική κάρτα εισόδου.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, καθώς πριν από την είσοδό τους στο γήπεδο θα υπάρχει ο προβλεπόμενος έλεγχος από την αστυνομία. Επίσης, εισιτήρια του αγώνα θα προπωλούνται από αύριο Τετάρτη 02/11/2011:

-Στο κυλικείο του γηπέδου (τηλ. 2610643712).
-Στο κέντρο φωτοτυπιών «Αλέκος Παπαπαύλου», Βούρβαχη 9 (πλατεία Γεωργίου, τηλ. 2610621204).
-Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου και Γούναρη (τηλ. 2610274373).
-Στο κατάστημα οπτικών «Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου.

Από τα ίδια σημεία μπορεί να γίνεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Οι τιμές των καρτών διαρκείας είναι οι: Διακεκριμένη (300 ευρώ), αριθμημένη (100 ευρώ) και βασική (50 ευρώ). Πληροφορίες/κρατήσεις στο τηλέφωνο 2611100250 και στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα (www.apollonpatras.gr)».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα