Καταλήγει στον αντί - Τσιώλη ο Αρης

Εβαλντ Λίνεν, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Χάβι Γκαρθία. Και λίγα ακούστηκαν. Εξάλλου, από χθες το απόγευμα - όπου επισημοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη - τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που αναπτύχθηκαν είναι πάρα πολλά. Το βέβαιο είναι ότι στον Αρη θέλουν να «τελειώσουν» το θέμα προπονητή μέσα στο επόμενο 24ωρο ούτως ώστε ο αντικαταστάτης του Τσιώλη να είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ούτως ώστε να παρακολουθήσει

την ομάδα.

Πληροφορίες του Sport.gr αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με 2-3 προπονητές που ανταποκρίνονται στα κριτήρια που έχουν τεθεί, καθώς επίσης και πως έχουν απορριφθεί τα παραπάνω τρία ονόματα. Ποια είναι τα κριτήρια; Το ιδανικό σενάριο για τον Αρη περιλαμβάνει την πρόσληψη ενός προπονητή του οποίου το κασέ θα είναι προσιτό για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρίας τα οποία δεν είναι μεγάλα.

Θα πρέπει επίσης να διαθέτει την εμπειρία ώστε να διαχειριστεί ομάδες σαν τον Αρη όπου η πίεση είναι μεγάλη, με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο το οποίο θα ταιριάζει με τις ικανότητες των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών και τέλος που θα έχει την προσωπικότητα ώστε να έχει τον σεβασμό των αθλητών. Αυτά είναι τα κριτήρια και βάσει αυτών οι επιτελείς του Αρη προχώρησε σε μεγάλες προσθαφαιρέσεις στην λίστα των προπονητών που ενδιαφέρουν.

Στόχος είναι να τελειώσει άμεσα το θέμα, να δει την ομάδα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και γενικά να έχει τον χρόνο ώστε να δουλέψει με τους παίκτες εκμεταλλευόμενος και το διάστημα της διακοπής.

Από εκεί και πέρα, σαν να μην έφτανε η βαριά ήττα από την ΑΕΚ οι Κίτρινοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες δύο βασικών παικτών για τις επόμενες τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Ο Ντάρσι Νέτο υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και το χρονικό διάστημα της απουσίας του προσδιορίζεται στον έναν μήνα, ενώ ο Κώστας Καπετάνος έχει θλάση στον δικέφαλο και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα