Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Στη διάθεση των φιλάθλων του Πανιωνίου τίθενται αύριο Σάββατο (10/12) στις 10:00 το πρωί τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

H «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας πως τα εισιτήρια

τιμώνται από 10 έως 50 ευρώ, ενώ όπως διευκρινίζεται, δεν θα υπάρχει εξέδρα για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές που θα ισχύσουν για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά τους είναι η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου.

Οι τιμές εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Θύρα 1 (Μαθητική): Εισιτήριο συνοδού 5 ευρώ. Η αγορά τους θα γίνεται έξω από τη θύρα.
Θύρα 2: 10 ευρώ
Θύρα 3: 10 ευρώ (μόνο από το σύνδεσμο των Πανθήρων)
Θύρα 4 και 7: 15 ευρώ
Θύρα 5-6: Τμήμα Α και Γ 20 ευρώ, τμήμα Β: 30 ευρώ.
VVIP: 50 ευρώ

Υπενθυμίζουμε πως για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου. Παράλληλα και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα φιλάθλου.

Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα παραλάβει εισιτήρια και φυσικά δεν θα υπάρξει θύρα για να φιλοξενήσει οπαδούς της.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου (10.00) από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι και τις 20.00.

Την Κυριακή (ημέρα του αγώνα) το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10.00 μέχρι και τις 17.15 (ώρα έναρξης του αγώνα).

Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12.00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα. Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15.15».

Keywords
Τυχαία Θέματα