Τα φαντάσματα του παρελθόντος

02:16 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σε περιόδους οικονομικής ένδειας επανήλθαν στο προσκήνιο ορισμένα πρόσωπα τα οποία νομίζαμε θα έμεναν για πάντα κλειδωμένα στο χρονοντούλαπο της ελληνικής πραγματικότητας.

Την Παρασκευή (6/1), ανήμερα των Φώτων ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Αργύρη Σαλιαρέλη, καθώς έδωσε το παρών στη συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Βασίλη Ξενιάδη. Μπορεί ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού

να ισχυρίζεται ότι πήγε ως φίλος και ως... εγγυητής (!) του Ξενιάδη στο ραντεβού, αλλά και μόνο η παρουσία του θύμισε σε πολλούς γεγονότα... απείρου κάλλους, που είχαν γίνει την εποχή που κρατούσε στα χέρια του τα (διοικητικά) ηνία των Πειραιωτών.

Η αλήθεια είναι ότι η εποχή που διανύουμε με την οικονομική στενότητα που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα δίνει την ευκαιρία σε διάφορους... επενδυτες να αναδυθούν και πάλι στην επιφάνεια του ελληνικού ποδοσφαίρου, προσποιούμενους τους σωτήρες ακόμα και σε μεγάλες ομάδες, όπως είναι η ΑΕΚ.

Πλέον, οι συμφωνίες κλείνονται με τα λόγια, καθώς ρευστό στην αγορά δεν υπάρχει ούτε γι' αστείο και γι' αυτό οι γνωστοί... παραμυθάδες βρίσκουν την ευκαιρία να προβάλλονται σε διάφορα ΜΜΕ τάζοντας λαγούς με πετραχήλια, χωρίς κανένα φυσικά κόστος. Άλλωστε οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν το δικό τους παραμύθι, μέσα στο οικονομικό χάος που βρίσκονται και γι' αυτό τέτοια σενάρια «μαϊμού» επενδυτών βρίσκουν πρόσφορο εδαφος.

Έχω την αίσθηση πάντως ότι κι άλλα πρόσωπα του ένδοξου ελληνικού ποδοσφαιρικού παρελθόντος, όπως ο Αργύρης Σαλιαρέλης, θα κάνουν σύντομα την εμφάνισή τους στο προσκήνιο, για να μας θυμίσουν ότι όλα τα πράγματα στη ζωή είναι ένας κύκλος κι αυτό αφορά ακόμα και ανθρώπους που θα θέλαμε να μείνουν για πάντα φυλακισμένοι στο παρελθόν...

Keywords
Τυχαία Θέματα