Τα κατάφερε… πάλι ο Sheamus

Διατήρησε τον τίτλο του ο Sheamus, αν και είχε δύο αντιπάλους στο main event του εβδομαδιαίου επεισοδίου του SmackDown.

Συγκεκριμένα ο Ιρλανδός World Heavyweight Champion πρωταγωνίστησε σε Triple Threat Match, στο οποίο συμμετείχαν επίσης οι Dolph Ziggler και Alberto Del Rio, όπως, άλλωστε, είχε οριστεί στο προηγούμενο Raw

SuperShow. Μάλιστα ο Ziggler έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά ο Sheamus τον «εξόντωσε», ώστε να κάνει το τελικό pin στον Del Rio. Συνολικά το main event του SmackDown ήταν θεαματικό, καθώς περιείχε, μεταξύ άλλων, πλειάδα εναλλαγών στην πρωτοβουλία των κινήσεων.

Έγιναν και προκριματικά ματς, τα οποία εξασφάλιζαν πρόκριση Superstars στο Money in the Bank Ladder Match του SmackDown. Πολύ γρήγορα πήρε ένα «εισιτήριο» ο Tensai, αφού ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Justin Gabriel. Από την πλευρά του, ο Tyson Kidd πρόσφερε θέαμα καταβάλλοντας με διαδοχικές «εναέριες» κινήσεις τον Jack Swagger.

Την έκπληξη έκανε ο Damien Sandow, αφού απέκρουσε το «Rough Ryder» και κέρδισε τον Zack Ryder σε δυόμιση λεπτά. Προκρίθηκαν επίσης οι Santino Marella και Christian, αφού επικράτησαν των Cody Rhodes και David Otunga σε Tag Team Match.

Έπειτα από εντολή της έκτακτης GM, Vickie Guerrero, η AJ αντιμετώπισε την Divas Champion, Layla. Τα σχέδιά της, όμως, ανατράπηκαν, αφού παρά τη νίκη της πρωταθλήτριας, η μικροσκοπική Diva είχε τον ύστατο λόγο.

Τέλος, ο Ryback πήρε μία ακόμα νίκη σε Handicap Match. Αυτή τη φορά τα θύματα ήταν οι Brandan Burke και Dan Barone.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Η Layla κέρδισε την AJ.
O Damien Sandow κέρδισε τον Zack Ryder.
O Tyson Kidd κέρδισε τον Jack Swagger.
Οι Christian & Santino Marella κέρδισαν τους Cody Rhodes & David Otunga.
O Ryback κέρδισε τους Dan Barone και Brendan Burke.
Ο Tensai κέρδισε τον Justin Gabriel.
O Sheamus κέρδισε τον Dolph Ziggler και τον Alberto Del Rio.

Keywords
Τυχαία Θέματα