Αποκαλύψεις για «μεγάλο φαγοπότι» στην ΕΡΤ

03:46 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για την ΕΡΤ και τις παραγωγές που αναλαμβάνει καθώς και τις συμφωνίες με εξωτερικούς συνεργάτες.

Ο Άκης Παυλόπουλος στο αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Extra 3 ανέφερε ότι στην ΕΡΤ, ακόμα και στο ραδιόφωνο, κάνουν εκπομπές που στοιχίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ, όπως την «Οδύσσεια» του Νίκου Καζαντζάκη, οι οποίες αγοράστηκαν

τον περασμένο Μάιο.

Ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι μίλησε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμωνα Κεδίκογλου, ο οποίος του τόνισε πως «είναι μεγάλο θέμα και μόλις επιστρέψω, από Δευτέρα, στην Αθήνα, θα υπάρξουν αποφάσεις».

Στην εκπομπή παρενέβη και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, ο οποίος υπερασπίστηκε τις αποφάσεις της ΕΡΤ λέγοντας ότι αύριο, 30/6, θα υπάρξει επίσημη απάντηση.

«Δεν μπορεί να σταματήσει η ΕΡΤ να παράγει επειδή είμαστε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο. Σε αυτήν την περίοδο πρέπει να σας πω ότι έχουμε ελαχιστοποιήσει τις αποφάσεις που παίρνουμε ειδικά για να μην στοχοποιήσουμε κάποιον. Με τον περιορισμό στις προσλήψεις έχουν αποδυναμωθεί πολύ και το τρίτο πρόγραμμα και η ΕΡΑ», ανέφερε ο κ. Ταγματάρχης.

Keywords
Τυχαία Θέματα