Τα κέρδη από το «ποδοσφαιρικό θερμοκήπιο» της Παιανίας

Η νίκη 3-1 του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ με «σβηστές» μηχανές, επιβεβαίωσε και με αυτόν τον τρόπο, ότι η ομάδα δουλεύει ρολόι.

Η κατάκτηση τριών ακόμη - πολύτιμων – βαθμών από τους «πράσινους» στο ρελαντί, κεφαλαιοποιεί την μέχρι τώρα πολύ καλή αγωνιστική τους συμπεριφορά και δημιουργεί «δεδικασμένο» για την συνέχεια!

Από κει και πέρα, σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός

αποκόμισε κέρδη, τα οποία με σωστή διαχείριση και φυσικά με ανάλογη τύχη, θα του αποφέρουν… πλεονάσματα σε επιτυχίες, δόξα και χρήμα, για το μέλλον!

Η χρησιμοποίηση του 17χρονου Μαυρία στο 66ο λεπτό, σε χρονικό σημείο δηλαδή που το σκορ ήταν ακόμη ρευστό (2-1 ) και εν συνεχεία του 18χρονου Φουρλάνου στο 88ο , ο οποίος πήρε το «βάπτισμα του πυρός», δείχνουν ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και την πρόθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, να αναδείξει και τα παιδιά της «πράσινης» Ακαδημίας!

Ο Πορτογάλος προπονητής, μετά τον Στέφανο Καπίνο, «καλλιεργεί» το έδαφος για να εξελίξει νέα φυντάνια, βγαλμένα από το «ποδοσφαιρικό θερμοκήπιο» της Παιανίας, μπολιάζοντας τους την δική του φιλοσοφία, για προσφορά και διάκριση.

Ο χρόνος που δίδεται στα νέα αυτά παιδιά για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αποκομίσουν σιγά, σιγά εμπειρίες, συμβαίνει σε περίοδο κατά την οποία τα πάντα βρίσκονται σε εξέλιξη για την υπόθεση τίτλος και όλα είναι υπό κρίση, την στιγμή που η ομάδα - τη δεδομένη χρονική στιγμή - προβάλλει ως το πρώτο φαβορί για να κόψει πρώτη το νήμα στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Υ.Γ.: Από τούτο το βήμα, όλο αυτό το διάστημα που «έσκασε» το θέμα με τον Πρίγκιπα, κρατήσαμε επιφυλακτική στάση. Από τούτο το βήμα, κρατήσαμε στάση αναμονής και υπομονής. Η δήλωση του πρόεδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γόντικα: «Ο καθένας κρίνεται από τα λόγια τους», μετά τις αντιδράσεις και τις δηλώσεις του εκπροσώπου του κυρίου Αλ Σαούντ, μας καλύπτουν – προς το παρόν – απόλυτα!

Keywords
Τυχαία Θέματα